BIZIT 2022

Novi dizajn Logitech proizvoda

Logitech je predstavio Fantasy Collection, liniju proizvoda sjajnih boja i privlačnog dizajna, inspirisanih modnim trendovima i trendovima u pop kulturi.

“Sa Fantasy kolekcijom dodali smo malo zabave i inspiracije nekima od naših najpopularnijih, pristupačnih i jednostavnih kompjuterskih periferija,” rekao je Rory Dooley, potpredsednik kompanije Logitech i generalni direktor poslovne jedinice za upravljačke uređaje. “Naše inspirativne boje i paterni donose delić fantazije u vaš svet.”

Fantasy kolekcija je sačinjena od mešavine raznovrsnih boja i paterna, uključujući i Fleur Dark, Blue Swirl i Pink Balance, kao neke od varijanti koje su dizajnirane da podstaknu maštu.

Sa intrigantnim paternima, misteriozni i elegantni Fleur Dark budi osećaj pokreta i raspoloženja, koji dodaju oštru eleganciju računaru. Prefinjen dizajn i jednostavne boje dobro uklapaju Fleur Dark sa ostalim proizvodima Fantasy kolekcije ili sa bilo kojim proizvodom kompanije Logitech.

Blue Swirl patern karakterišu asimetrični i preklapajući prstenovi, inspirisani efektom koji proizvodi kišna kap na mirnoj vodi.

Pink Balance je razigrani patern, dizajniran tako da računar učini izazovnim i zabavnim. Predstavlja odličan balans kada je uparen sa Dusty Rose proizvodima iz kolekcije.

Pročitajte i:  Gizmodrom: Gadžeti za povratak u školu

Fantasy kolekcija nudi još mnoge druge paterne i boje u širokom spektru Logitech proizvoda, uključujući i miševe, podloge za prenosive računare i bežične tastature.

Fantasy kolekcija nudi jedinstvenost po pristupačnim cenama. Većina proizvoda je jeftinija od 29.99 evra. Novi proizvodi su dostupni u prodaji širom Evrope.

Mis 305_PinkBalance

Mis 305_FleurDark

Mis 305_BlueSwirl

Podloga za notebook N315_PinkBalance

Tastatura K250_FleurDark

 

Za više informacija posetite www.logitech.com .

Izvor: MCCann PR

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,