BIZIT 2022

Novi Lenovo Legion gejming računari

Prošlo je malo više od godinu dana od kada je Lenovo predstavio Lenovo Legion, sub-brend posvećen PC gejminu. Na događaju E3, kompanija je najavila novu porodicu koju čini šest gejming računara – Lenovo Legion Y730 i Y530 lap-top računari, T730 i T530 tower računari, kao i C730 i C530 cube računari. Svaki uređaj dolazi sa unapređenim regulatorima toplote, kako bi igrači mogli da ostanu “hladne glave” kada amosfera dođe do usijanja.

PCPress.rs Image

Trudeći se da ispuni sve potrebe strastvenih gejmera koji cene građu koliko i stil, Lenovo je najnovije računare iz Legion serije redizajnirao od temelja. Sada nude moderan i sveden izgled, stavljajući manji akcenat na blještavu spoljašnjost, a veći fokus na visoke performanse – bez suvišnih ukrasa. 

PCPress.rs Image

Novi Lenovo Legion lap-top računari dizajnirani su za moderne gejmere koji su često u pokretu i kojima je laka prenosivost neophodna.  Umesto da žonglirate dva laptop računara u jednoj torbi, Lenovo Legion Y730 i Y530 ispunjavaju obe uloge u samo jednom uređaju, omogućavajući neosetan prelaz sa poslovnog okruženja na igranje. Izrađen od pažljivo obrađenog aluminijuma anodiziranog do sofisticirane gvozdeno-sive boje, Lenovo Legion Y730 ima tanke ivice oko full HD IPS ekrana. Sa druge strane, Lenovo Y530 u boji “Raven Black” ima suptilan ali izdržljiv gornji sloj sa svetlećim delom iz centralnog slova “O” u njegovom Legion logo-u. Uz elegantan dizajn novih lap top računara, gejmeri više neće morati da brinu o osuđivačkim pogledima tokom poslovnih sastanaka.

Pročitajte i:  Možete tečno hladiti ovaj Linux laptop kako bi GPU radio bolje

PCPress.rs Image

Tanji, laganiji i elegantniji nego ranije, novi laptop računari idealni su za one koji žele da budu fokusirani na igru čak i dok se nalaze u javnosti, umesto da privlače pažnju prolaznika neonskim svetlima tipičnih za gejming mašine. Umesto toga, Lenovo Legion Y730 i Y530 svojim dizajnom obezbeđuju korisnicima diskretnost potrebnu za igranje njihovih omiljenih igara – čak i kada su u pokretu.

PCPress.rs Image

Kocke Lenovo Legion C730 i C530 zadovoljavaju igrače kojima je potreban lagan, računar koji štedi prostor, ali koji u isto vreme žele prednost desktop računara. Redizajnirane u prenosivo kućište od 19L Iron Gray, nove kocke kompaktnije i lakše nego ranije. Uz praktičnu, integrisanu ručku odozgo, kocke mogu lako da se prenesu iz vašeg doma kod prijatelja za noćno igranje igara. Potpuno prozirni gornji panel pruža pogled iz ptičje perspektive u srce uređaja – otkrivajući opcionalno RGB sistemsko osvetljenje na C730, ili čisto crveno LED osvetljenje sistema na C530 – potpuno prilagodljiv preko Lenovo Vantage.

PCPress.rs Image

Ali nemojte biti prevareni njegovom malom veličinom. Lenovo Legion C530 je glavna Windows 10 gejming kockica po konkurentnijoj ceni, dok je C730 korak ispred sa premijum funkcijama. Od NVIDIA GeForce GTKS 1060 GPU-a, do najnovijih Intel Core i7 procesora osme generacije i opcionog overklokovane 32 GB CORSAIR DDR4 memorije na Lenovo Legion C730, možda je mala ali moćana mašina. Dolby Atmos na Lenovo Legion C730 i C530 omogućava pokretanje zvuka. Nove kocke takođe imaju sistem za ventilaciju u dva kanala radi boljeg upravljanja toplotom nego što je to bilo ranije.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,