Novi renderi pokazuju lepotu Samsung Galaxy Note 10 telefona

Samsung Galaxy Note 10 će stići krajem leta, i to u mnoštvu različitih varijanti. Očekuje se da će telefon biti dostupan u čak četiri varijante (odnosno dve, obe sa po 5G varijacijom), kao i u mnoštvu različitih boja. Istovremeno, očekuje se da će telefon pratiti dizajnerski izraz dosadašnjih top modela. Ovo neće biti savitljivi telefon, niti će imati kameru ispod displeja, premda je Samsung potvrdio da na njoj radi.

PCPress.rs Image
Samsung Galaxy Note 10 render; Izvor: Phonearena

Punch-hole prednja kamera na sredini

Prema izvorima, očekuje se da će Samsung ostati veran punch-hole kameri, odnosno da će izbeći upotrebu zareza na ovom telefonu. No, novitet je da će ta kamera biti pomerena iz ćoška na sredinu i biti postavljena pri vrhu centralne ose telefona. Istovremeno, vidiljivo je da se radi o jednoj kameri, umesto dve na S10+ telefonu, ali će isto tako prečnik kamere biti daleko manji nego kod S10 i drugih telefona koji stižu sa ovakvom kamerom.
PCPress.rs Image
Samsung Galaxy Note 10 render; Izvor: Phonearena

Vertikalni kamera modul

Očekuje se da će Galaxy Note 10 imati četiri kamere pozadi. No, ove kamere će biti postavljene u modul koji će biti pozicioniran vertikalno, umesto horizontalno, kako je to Samsung činio na prethodnoj Note generaciji, ili na ovogodišnjoj S10 liniji. Vrlo je teško zamisliti da bi kamera modul sa toliko senzora bio pozicioniran centralno, posebno zbog toga što bi u tom slučaju bilo zauzeto puno prostora, a očekuje se da će Note 10 imati bateriju od 4300 mAh, kojoj će biti potrebno dosta prostora.

Renderi Samsung Galaxy Note 10 telefona; Izvor: Phonearena

Više boja, uključujući i gradijente

Očekuje se da Samsung dramatično unapredi paletu raspoloživih boja. Note 10 će stizati u barem pet različitih boja, kako trenutno stoje stvari: Prism Black, Prism White i Flaming Pink na samom lansiranju uređaja, dok bi se nakon toga telefon ponudio u još dve boje, slično kao što se to dešavalo do sada.
Osim nabrojanih boja, očekuje se da telefon postane dostupan i u Cloud Silver varijanti, baš kao i u crvenoj nijansi, koja će biti dostupna samo na pojedinim tržištima. Očekuje se da će postojati i gradijent varijante za plavi i srebrni model telefona.

Izvor: Phonearena

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung se priprema za proizvodnju OLED panela
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,