Očekuje se da će WhatsApp uskoro omogućiti korisnicima da pinuju poruke u četu ili grupi

WhatsApp navodno radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da pinuju poruke unutar četa i grupa.

PCPress.rs Image

WhatsApp pinovane poruke će poboljšati organizaciju u grupama koje primaju mnogo poruka

Ova funkcija je korisna, jer će omogućiti korisnicima da zakače važne poruke na vrh četa. Ako je poruka pinovana, a primalac koristi staru verziju aplikacije, aplikacija će prikazati poruku u razgovoru sa zahtevom za nadogradnju na najnoviju verziju dostupnu u prodavnici. Štaviše, zakačene poruke će poboljšati organizaciju u grupama koje primaju mnogo poruka, omogućavajući korisnicima da lako pristupe važnim porukama.

Mogućnost kačenja poruka unutar četova i grupa je trenutno u razvoju i očekuje se da će biti objavljena u budućem ažuriranju aplikacije, navodi se u izveštaju. 2. februara je objavljeno da platforma za razmenu poruka radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da kreiraju prečice za pozivanje. Ova funkcija će biti od pomoći korisnicima koji često pozivaju istu osobu i ne žele da prolaze kroz isti proces iznova i iznova, odnosno da svaki put otvaraju aplikaciju i traže kontakt. Nova prečica za pozivanje će automatski biti dodata na početni ekran uređaja korisnika, kada bude kreirana.

Pročitajte i:  WhatsApp radi na sigurnoj međuaplikacijskoj komunikaciji kako bi povezao korisnike preko platformi

Prošlog meseca je objavljeno da platforma za razmenu poruka radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da šalju fotografije u njihovom originalnom kvalitetu.

Izvor: Techlusive

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: