Održan BEST Design Week

“BEST Design Week – Dizajn je svuda” seminar dizajna i brendiranja ove godine se četvrti put za redom održao u Beogradu od 1. do 7. juna, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd u saradnji sa SAE Institutom u Beogradu http://belgrade.sae.edu . Studenti svih tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu su imali priliku da učestvuju u radionicama i predavanjima eminentnih predavača iz oblasti brendiranja, grafičkog i web dizajna.

 ux radionica

 

Projekat se održao u prostorijama SAE Instituta u Beogradu, a studenti su učestvovali u tri kategorije radionica za koje su se prijavljivali na osnovu svog prethodnog znanja: Basic Design, Design Advanced i User Experience Design.

 

Basic Design – studenti su imali priliku da nauče da rade u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator, kreirajući pri tom vizuelni identitet odredjene kompanije. U okviru druge radionice, Design Advanced, studenti Arhitektonskog fakulteta su se bavili dizajnom ambalaže za odredjeni brend vina u Srbiji, a takodje im je omogućeno da dobiju ESPB bodove jer je radionica priznata od strane Arhitektonskog fakulteta. I kao treća, radionica User Experience Design je omogućila učesnicima da se oprobaju u dizajnu web aplikacija na temu “Pametna kuća”.

Pročitajte i:  Kako bi izgledao Windows 10 da ga je dizajnirao Apple?

 

Organizacijom ovog projekta Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Beograd još jednom je nastojalo da unapredi proces obrazovanja budućih inženjera, ovoga puta u oblastima informacionih tehnologija koje se smatraju bitnim za rad i napredovanje nakon studija. Generalni pokrovitelj radionica je bila kompanija Devana Technologies. Po završetku seminara, učesnici su dobili sertifikat potpisan od strane organizatora i predavača.

Za više informacija o seminaru pogledajte sajt: www.best.rs/bdw ili sajt Udruženja www.best.rs .

Facebook komentari:

BIZIT seminar

PC Press eCommerce
Tagovi: , ,