BIZIT plus

Održani Dani Japana

Spoj napredne tehnologije i drevne tradicije Japana, bio je osnovno obeležje događaja koji je organizovala kompanija KimTec. Ovaj interesantan spoj privukao je brojne poslovne ljude iz različitih oblasti koji su imali priliku da se upoznaju sa novitetima kompanija Sony, Allied Telesis i Fujitsu.

Yoshifumi Kanno prvi sekretar Ambasade Japana

U toku ovog poslovnig skupa, koji je otvorio Yoshifumi Kanno, prvi sekretar Ambasade Japana, predstavljen je portfolio Sony Professional sa posebnim akcentom na segment “Presentation and communication” i najnovijim laserskim projektorima, jedinim na tržištu koji kombinuju laserski izvor svetlosti i 3LCD tehnologiju. Automatizacija mrežne infrastrukture bila je tema izlaganja predstavnika kompanije Allied Telesis, lidera u ovoj oblasti na tržištu Japana. Fujitsu je ovom prilikom prezentovao kompletan portfolio proizvoda i usluga razvijen na osnovu trendova u IT svetu koje ova kompanija prati i na osnovu kojih kreira strategiju svog budućeg razvoja.

Pored dela posvećenog novim japanskim tehnologijama, posetioci su uživali i u sadržaju inspirisanom japanskom tradicijom – japanskoj muzici Taiko bubnjeva.

Organizator događaja, kompanija KimTec, ovim događajem još jednom je pokazala važnost povezivanja više proizvođača iz različitih segmenata IT industrije, kako bi se krajnjem korisniku ponudilo celovito rešenje u potpunosti prilagođeno njegovom biznisu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Oznaka „PS5 Pro Enhanced“ za Sony konzole