BIZIT plus

OnePlus lansira telefon sa savitljivim ekranom

OnePlus je još jedna kompanija koja će u svojoj ponudi imati preklopni telefon sa savitljivim ekranom. Na panel diskusiji u okviru MWC-a, kompanija je objavila da namerava da predstavi jedan takav model u drugoj polovini ove godine.

PCPress.rs Image

Bez detalja, za sada

Za sada nisu poznati detalji, ali se pretpostavlja da će on izgledati kao Oppo Find N2 ili Find N2 Flip, preklopni telefoni matične kompanije kojoj pripada OnePlus. Ono što se zna je da će telefon imati flegšip specifikacije, koje će biti u liniji sa njihovim nedavno lansiranim najjačim modelom, OnePlus 11.

Iako ni jednom rečju nije pomenuto da se radi o foldable telefonu, slika koja je prikazana na panelu, kao i informacija da kompanija u Q3 sprema „nešto fenomenalno“, jasno ukazuju šta možemo da očekujemo.

Kompanija je već potvrdila da ne planira objavljivanje OnePlus 11 Pro ili 11T modela. Ako znamo da je model sa postfiksom T tradicionalno predstavljan tokom avgusta, pretpostavlja se da bi to moglo da bude vreme kada ćemo imati prilike da vidimo, za sada neimenovani preklopni model.

Pročitajte i:  Na MWC 2024, budućnost tehnologije ekrana je jasna (i savitljiva)

Inače, Oppo je već predstavio drugu generaciju preklopnih telefona i po tome je već uveliko pretekao Apple i Google, koji na tržište još uvek nisu izbacili ni jedan model sa savitljivim ekranom. Oppo Find N2 je napravljen u stilu tableta, a Oppo Find N2 Flip liči na Samsung Z Flip seriju. Do sada su ovi modeli bili ograničeni na kinesko tržište, a u narednih nekoliko dana očekuje se njihova premijera na evropskom tržištu.

Izvor: Tech Advisor

Facebook komentari: