BIZIT plus

Optički internet – najbolje rešenje za celu porodicu

Telekomunikacioni servisi zauzimaju veoma značajnu ulogu u našem životu, a tokom izolacije izazvane pandemijom njihov značaj pokazao se jasnije nego ikad. Osim što smo posredstvom interneta, televizije i telefonije mogli da nastavimo obavljanje posla od kuće, ti servisi su nam ujedno omogućili i da ostanemo u kontaktu sa najbližima, dobijemo neophodne informacije i da smisleno ispunimo vreme provedeno u karantinu.

PCPress.rs Image

Stabilna i brza internet veza

Potrebe jedne porodice za stabilnom i brzom internet vezom, telefonijom i televizijom nisu ništa manje ni u „redovnim“ uslovima, i baš zato mts BOX paketi nude sve neophodne usluge na jednom mestu. Uvođenje optike, koja nudi najbolju moguću internet uslugu trenutno dostupnu na tržištu, omogućava mts korisnicima da uživaju u svim mogućnostima koje nam pruža tehnologija u 21. veku.

Optička mreža dodatno unapređuje sve usluge bez kojih je svakodnevni život nezamisliv i obezbeđuje brz i stabilan internet bez smetnji, uživanje u video sadržajima bez problema sa učitavanjem uz veoma brz upload i download. Mama želi da gleda film, sin da igra igrice, dok je ćerka na društvenim mrežama? Nikakav problem! Optika omogućava korišćenje više uređaja istovremeno bez uticaja na kvalitet signala.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

PCPress.rs Image

Vrhunska ponuda

Do sada je mts optika stigla do čak pola miliona domaćinstava u Srbiji, a korisnici BOX paketa koji se opredele za nju na raspolaganju imaju super brz internet sa mogućnošću upload-a do 400 Mbs, više od 80 omiljenih HD kanala na mts TV, kao i korišćenje 100 GB mesečno za 5 mobilnih brojeva. Sve ove usluge u okviru BOX paketa dostupne su korisnicima po ceni od samo 1 dinar tokom prvih 6 meseci.

PCPress.rs Image

Priključite se velikoj mts optičkoj porodici i uživajte u svim pogodnostima brzog interneta i gledanju kvalitetnog TV sadržaja, a sve to na više uređaja istovremeno. Sam proces uvođenje optike veoma je jednostavan. Optička vlakna su tanka i providna, tako da ne narušavaju izgled enterijera, dok podzemna instalacija optičke infrastrukture čini da signal bude pouzdan bez obzira na spoljašnje uslove i vremenske prilike.

Vrhunska tehnologija optičke mreže olakšaće svakodnevnicu, a svi detalji mts BOX ponude mogu se pronaći na linku!

Facebook komentari: