BIZIT 2022

Otvoren jedanaesti Hi-Files Show

Otvoren je jedanaesti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike, u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu, koji traje 8. i 9. novembra od 12 do 19 časova.
IMG_0424.JPG
Na otvaranju je predstavljen prvi najveći zakrivljeni Samsung UHD televizor na svetu, dijagonale 2.66 metara (105 inča), čija je cena 100.000 evra. Zakrivljeni Samsung UHD TV stigao je ekskluzivno iz Koreje, a nakon mini balkanske turneje, biće vraćen u centralu kompanije u Seulu.

Audio-video uređaji i sistemi izloženi su u šest sala na prvom spratu, kao i u sobama na drugom spratu, a izlagači su brojne distributerske kuće: 4Audio, Audiophile High-End, AV impuls, MBL, Vox Trade i Player, kao i domaći proizvođači Auris Audio i Beyond Frontiers Audio. Iz Slovenije je stigao proizvođač zvučnika Gallus Audio Technology, koga su posetioci Hi-Files sajma imali prilike da upoznaju prethodnih godina. Firma 4Audio je predstavila 7.1-kanalni kućni bioskop sastavljen od Monitor Audio zvučnika Silver serije, koji su povezani na nagrađivani komplet Yamaha high-end komponenti. Audiophile High-End je predstavio novi brend na tržištu – švajcarski Goldmund sa bežičnim, aktivnim zvučnicima. Player je predstavio nekoliko hi-fi sistema sastavljenih od Marantz elektronike i zvučnika kao što su Tannoy, Wharfedale i KEF.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,