BIZIT plus

Otvorena nova internet prodavnica – eKupi

PCPress.rs ImageeKupi je osmišljen kao regionalni centar internet kupovine najšireg mogućeg asortimana robe i sve to uz maksimalnu sigurnost i zadovoljstvo klijenata. U svom širenju eKupi prepoznaje potencijal srpskog tržišta, ubrzano prilagođavanja zakonske regulative, kvalitet internet infrastrukture i visok stepen razvoja bankarskog sistema u pogledu sigurnosti i opcija plaćanja. Shodno tome, odmah nakon uspešnog starta u Hrvatskoj počinje sa poslovanjem i u Srbiji.

Zašto kupovati putem portala eKupi:

  • Sigurnost – S ciljem da se kupcima omogući putpuna sigurnost prilikom plaćanja na eKupi stranicama, odabran je sigurnosni sertifikat koji je najsigurniji sertifikat ove vrste u svetu – Verisign. Secure Socket Layer (SSL) sigurnosni protokol kompanije Verisign, sa 256 bitnom enkripcijom podataka i garancijom identiteta stranice na kojima se kupovina obavlja, prvi je i jedini pravi izbor web trgovina koje svojim partnerima žele da pruže najviši standard zaštite podataka na internetu. Ovakve transakcije su sigurnije od onih koje se obavljaju u trgovinama, restoranima i robnim kućama izvan interneta, kada je broj kartice dostupan i vidljiv većem broju ljudi.
  • Raspoloživost proizvoda – sve što se nudi na www.ekupi.rs je dostupno za isporuku odmah po plaćanju.
  • Brzina dostave – dostava u roku od 24h-48h (1-2 radna dana). Mogućnost dostave na adresu koju kupac navede, što kupcu daje priliku da izabere i kupi poklon bližnjima, poslovnim partnerima, prijateljima, a eKupi ga isporuči na željenu adresu.
  • Brojne opcije plaćanja – svim kreditnim karticama; Visa, Mastercard, Diners (uskoro). Uz kartično plaćanje nudi se mogućnost plaćanja pri isporuci robe (plaćanje pouzećem), e-bankingom i opštom uplatnicom (virmanom).
  • Profesionalnost – širina i profesionalnost u isporuci kroz partnerstvo sa dostavnom službom City express. Najveća mreža dostave uključujući i isporuku u svaki grad ili selo u roku od 24h.
  • Pakovanje po želji – mogućnost pakovanja proizvoda u ukrasni papir i ispisivanja čestitke/poruke u ime kupca.
  • Podrška kupcima – telefonski broj za podršku kupcima, na kojem se mogu dobiti sve informacije i pomoć vezani za proizvod ili kupovinu preko portala .
Pročitajte i:  Prilagođena hosting rešenja koja nudi Orion telekom

Izvor: eKupi

Facebook komentari: