Pametni satovi koji pružaju potpuno novo iskustvo – Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic

Kompanija Samsung decenijama kreira proizvode koji „gađaju u metu“ kada je reč o potrebama, očekivanjima i afinitetima korisnika. Nova serija Samsung Galaxy Watch4 je tačka u kojoj se spajaju inovacija, vrhunska tehnologija i prefinjeni dizajn. Pametni satovi su i te kako ušli u živote svih onih koji su ih koristili. Zašto? Na dobre stvari se čovek lako navikne. Sinhronizovani sa pametnim telefonima, čine svakodnevicu lakšom i organizovanijom, a sa pravim izborom postaju i odličan izbor zabave i pravi estetski detalj.

PCPress.rs Image
Podrška kroz multitasking

Nova serija nudi mogućnost nesmetanog prelaska iz aplikacije u aplikaciju, što je idealno za sve koji rade više stvari odjendom. Zahvaljujući novoj platformi i unapređenom procesuru, sat klizi iz aplikacije u aplikaciju. Uparena sa pametnim Samsung telefonom, Galaxy Watch4 serija pruža potpuno novo iskustvo. Aplikacije se automatski instaliraju na satu kada se preuzmu na telefonu, a važna podešavanja – kao što su sati neometanja i blokirani pozivi – takođe se odmah sinhronizuju. Slušalice su besprekorno usklađene sa zvukom između telefona i sata, u zavisnosti od upotrebe. Potrebno je da dva puta pomerimo podlakticu gore i dole kako bismo primili poziv, a dva puta okretanje zgloba je odbijanje poziva, obaveštenja i alarma.

Pročitajte i:  Samsung na vrhu liste po prodaji telefona

PCPress.rs Image

Sa čak 16GB memorije, ovi pametni satovi pružaju više nego dovoljno prostora za omiljene aplikacije, muziku i fotografije. Baterija koja traje čak 40 sati bez punjenja garantuje maksimalnu podršku ka korisniku, a samo 30 minuta brzog punjenja obezbeđuje čak 10 sati trajanja baterije.

Lični body asistent

Uz  novu Galaxy Watch4 seriju pametnih satova, kojima možemo da „prepustimo“ dnevnu kontrolu nad telom, konačno u raspored možemo da uključimo i brigu o  sebi, a da se uz to i zabavimo. BioActive 3u1 senzor u nekoliko klikova može da nam prikaže informacije u vezi sa potrošenim kalorijama, karakteristikama mase skeletnih mišića, bazalnom metaboličkom stopom, procentom vode i masti u organizmu.

PCPress.rs Image

Uz ovu seriju kroz nekoliko klikova svoj dom možemo da pretvorimo u teretanu u kojoj ćemo svakodnevno trenirati, uz mogućnost da online pozovemo, uvežemo i ugostimo svoje prijetelje, te vežbamo zajedno. Povezivanjem sata sa Samsung Smart TV-om, dom postaje prava sportska arena. Kroz novu funkciju Sleep Scores, nova serija Galaxy Watch4 prati i ritam spavanja. Detektuje hrkanje, prati nivo kiseonika u krvi i kreira jedinstven izveštaj Nacionalne fondacije za spavanje.

Pročitajte i:  Samsung Electronics proglašen za broj 1 na globalnom tržištu OLED monitora

Sat koji ocrtava stil i raspoloženje

Seriju Galaxy Watch4 odlikuje elegenatan minimalistički dizajn koji se uklapa i uz elegantne i uz sportske kombinacije. Sveden metalni okvir se upotpunjuje ili sa hybrid kožnim ili sportskim kaišom. Obe verzije su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju udobnost nošenja i otpornost na znojenje.

PCPress.rs Image

Zabava sa novom serijom zagarantovana je kroz mogućnost menjanja display-a sata. Promena teme, boje, pozadine, korišćenje AR emotikona, pa i fotografija iz galerije, čine da sat reflektuje kako raspoloženje, tako i stil korisnika.

Model Galaxy Watch4 dolazi u veličini od 40mm i 44mm, po početnoj ceni od 29.999 dinara za Bluetooth verzije. Varijanta od 40mm je dostupna u crnoj, srebrnoj i ružičasto-zlatnoj boji, dok je varijanta od 44mm u ponudi u crnoj, srebrnoj i elegantnoj zelenoj boji.  Za one koji žele premium dizajn pametnog uređaja za sva vremena sa rotirajućim ekranom koji korisnici obožavaju, Galaxy Watch4 Classic ima početnu cenu od 44.999 dinara za Bluetooth verzije i biće dostupan u varijantama od 42mm i 46mm u crnoj i srebrnoj boji.

Pročitajte i:  Samsung zahteva od nezavisnih servisa da prijavljuju kupce koji koriste neoriginalne delove

Za više informacija o modelima posetite:

Galaxy Watch4 stranica

Galaxy Watch4 Classic stranica

Facebook komentari: