Top50 Glas publike

Pametni švajcarski sat – zajednički projekat TAG Heuera, Googlea i Intela

Kompanije TAG Heuer, Google i Intel su najavile partnerstvo u kreiranju švajacarskog pametnog sata, koji će raditi na Intel tehnologiji i platformi Android Wear.

TAG_Heuer

Ove kompanije kreirale su proizvod koji je odlična spoj kalifornijske silicijumske doline i  “Doline satova” u La Ša-de-fon u Švajcarskoj.

 “Kvalitet švajcarskih satova je svetski poznat. Kada se to udruži sa kreativnom tehnologijom i globalnom snagom dve kompanije kao što su Intel i Google, koristići platformu Android Wear i zasnovano na Intel tehnologiji, bićemo svedoci pokretanja tehnološke revolucije u našoj industriji, i ja sam ponosan  što sm jedan od pokretača danas najavljenog partnerstva, ispred kompanije TAG Heuer”, dodao je Gaj Semon, generalni menadžer kompanije TAG Heuer.

“Fuzijom lepote i tehnologije, švajcarski sat je inspirisao generacije umetnika, ali i inženjera – uključujući i nas u kompaniji Google. Tako da smo oduševljeni što radimo sa kompanijama TAG Heuer i Intel kako bismo doneli jedistvenu kombinaciju emocija i inovacija na tržište luksuznih dobara. Zajedno, i koristeći Android Wear platfomu, možemo da osmislimo bolji, prelep, pametniji sat”, primetio je Dejvid Singlton iz Googlea.

Pročitajte i:  Google mora da plati 400 miliona dolara zbog praćenja korisnika

“Dok radimo na tome da omogućimo da tehnološka iskustva budu više korisna i vredna ljudima, kompanija Intel veruje da će kolektivni pristup inspirisati novu inovaciju u tehnologiji nosivih uređaja. Saradnja sa kompanijama TAG Heuer i Google približava nas ostvarivanju vizije nosive tehnologije, sa drugačijim pametnim satom koji podiže standard”, izjavio je Majkl Bel, generalni menadžer Grupe za nove uređaje kompanije Intel.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,