Partnerstvo Reddit-a i Patreon-a

Reddit i Patreon su se udružili da kreatorima pomognu da povećaju njihovu zajednicu i daju fanovima više načina da ih podrže. Kreatori Patreona će imati mogućnost da konektuju svoju stranu sa njihovim subreddit-ima. Kada se ove platforme integrišu, kreatori mogu da dodaju Patreon widget na njihove subreddit-e da bi podstakli fanove da dođu do te strane, u nadi da će privući više ljudi koji podržavaju njihov rad.

PCPress.rs Image

Kreatori će imati mogućnost da nagrade svoje fanove za njihovu podršku posebnim Reddit flair-ovima koji im daju prepoznatljivost i kreatorima omogućavaju da odmah vide ko je na subredditu njihov pratilac. Pored toga, kreatori mogu da dodaju flair i na na svoj Reddit nalog, a imaju i opciju dodavanja widget-a za njihovu Reddit stranu na Patreon.

Ideja projekta je da se napravi partnerstvo koje će obezbediti glatku komunikaciju i pojačati vezu između kreatora i fanova, a da se pritom kreatorima povećava broj pratilaca i prihod. Poduhvat će početi sa ograničenim brojem kreatora i zajednica, gde spada i muzičar Amanda Palmer, dok će sledeće nedelje taj broj biti još veći.

Pročitajte i:  Ovi sajtovi su imali najviše problema tokom 2021. godine

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,