BIZIT plus

PC Press nudi praksu budućim ICT novinarima

Želite da postanete kompetentan ICT novinar i da imate priliku prvi da testirate i da pišete o najnovijim uređajima i ICT rešenjima? Tražimo baš vas.

T

Izdavačka kuća PC Press nudi tromesečnu praksu studentima završnih godina tehničkih fakulteta informatičkog i elektrotehničkog usmerenja, kao i fakulteta organizacionih i političkih nauka. Uz pomoć stručnog uredničkog tima naših poznatih časopisa PC Press, Connect, Moj Android, AjTiNaTi, Business & IT – odabrani studenti imaće priliku da nauče da analiziraju i testiraju nova tehnološka dostignuća, kao i da stečena saznanja primene u pisanju i oblikovanju novinarskih tekstova kako za štampu, tako i za web.
Urednički tim će ovom prilikom odabrati grupu praktikanta sa kojima će podeliti svoja znanja i iskustvo u periodu od tri meseca (od septembra do decembra), nakon čega će se najboljima pružiti prilika da se profesionalno i honorarano bave pisanjem za izdavačku kuću PC Press.

Svi zainteresovani studenti mogu da pošalju svoju biografiju i motivaciono pismo na ana@pcpress.rs, najkasnije do petka, 29.avgusta 2014.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga