BIZIT plus

PC Press video: Državno vlasništvo – otvoreni put ka korupciji!, Miloš Đurković

Koje osobine treba da ima top menadžer danas da bi bio kvalitetan kadar, koje škole treba da izuči, da li se lider stvara ili rađa, šta je u ovom trenutku privlačno za investitore su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Milošem Đurkovićem, managing partner, Amrop Serbia.

PCPress.rs Image

Miloš Đurković je po obrazovanju inženjer elektrotehnike, sa više od 25 godina profesionalnog iskustva na vodećim menadžerskim pozicijama u internacionalnim ICT korporacijama kao što su Cisco, Hewlett Packard, IBM, SaS Institut. Bio je niz godina i predsednik Američke privredne komore kao i član upravnog odbora Piraeus banke u Srbiji. Veoma je aktivan u srpskoj poslovnoj zajednici, prepoznat je kao investicioni savetnik i osoba sa puno uspeha u poslu privlačenja novih investitora. Trenutno, Miloš je direktor i partner u kompaniji Amrop Srbija. Amrop je vodeća kompanija na svetu za izbor i angažovanje menadžera na C-level pozicijama. Angažovan je i na mestu člana savetodavnog odbora Srpskog društva za veštačku inteligenciju.

Pročitajte i:  Amazon će investirati 1,3 milijarde dolara u Francusku

Ceo video intervju sa Milošem možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari: