TrendMicro

Počinje novi krug IT prekvalifikacija za zaposlene

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), raspisala je poziv za zainteresovane organizacije da se prijave na Konkurs za organizovanje programa prekvalifikacija u oblasti informacionih tehnologija.

PCPress.rs Image

Ovaj krug prekvalifikacija je namenjen i prilagođen zaposlenim licima, koji žele da promene karijeru i otpočnu novu u IT sektoru. U toku naredne nedelje će biti raspisan konkurs za polaznike. Program prekvalifikacije za IT pokrenut je 2017. godine na inicijativu predsednice Vlade, Ane Brnabić. Do sada su okončana dva kruga prekvalifikacija za zaposlene i nezaposlene koje je uspešno završilo 800 polaznika, dok je treći krug koji je namenjen isključivo nezaposlenima u toku. Sada je u okviru trećeg kruga raspisan i poziv za zaposlene koji žele da promene zanimanje i oprobaju se u sektoru informacionih tehnologija.

Krajnji rok za dostavu prijava zainteresovanih organizacija za organizovanje programa je 15. novembar 2018. godine do ponoći, a prijave se podnose elektronski na adresu it.prekvalifikacije.rs@undp.org.

Sva dokumenta u vezi prijave na program možete preuzeti sa sledećeg linka!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,