Pogledajte galeriju fableta Nokia Lumia 1520

Već nekoliko dana dobijamo informacije o jednom vrlo zanimljivom uređaju – Nokia Lumia 1520, za koji očekujemo da bude prvi Windows Phone 8 fablet. Pre nekih nedelju dana smo viđali delove ovog telefona, pa čak i render samog telefona, a sada smo dobili i nekoliko slika visoke rezolucije koje čak pokazuju novi fablet u radu.

Lumia_1520Ono što možemo primetitina ovom renderu jeste dizajn, koji je sličan onome koji je Nokia upotrebila kod telefona Lumia 925. Takođe, može se primetiti i pet malih rupa na vrhu uređaja.  Njihovu funkciju ne znamo, ali pretpostavljamo da te male rupe služe ili za snimanje ili su, u stvari, to zvučnici.

Na jednoj od slika vidimo novi softver GDR3 Bittersweet, koji će dobiti samo aktuelni Nokijini uređaji veoma snažnih specifikacija koji koriste Windows Phone. Ali koje će funkcije taj novi softver doneti sa sobom, još je nepoznato.

Datum predstavljanja fableta Lumia 1520 je nepoznat, ali ako je sudeći po ovim slikama, kao i po činjenici da je Lumia 1020 predstavljena ubrzo nakon procurelih slika visoke rezolucije samog uređaja, možemo zaključiti da taj datum neće biti dalek.

Pročitajte i:  Generalni direktor Nokie obavio prvi “immersive” telefonski poziv na svetu

 

 

Lumia_1520_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lumia_1520_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lumia_1520_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lumia_1520_4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lumia_1520_5

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,