BIZIT 2022

Pogodnosti za nove korisnike mts Box 4 paketa

Korišćenje novih tehnologija se ne može odvojiti od ulaganja, što ostavlja ozbiljne posledice po kućni budžet. Posebno se izdaci mogu nagomilati kada se koriste različiti provajderi usluga, pa tako neretko imamo situaciju gde se televizija, telefon, internet uzimaju kod odvojenih kompanija. No, moguće je ostvariti značajne uštede objedinjavanjem usluga, što i samoj kompaniji koja nudi usluge otvara prostor za popuste.

PCPress.rs Image

Svakako je na spisku važnih aspekata kućnog planiranja i štednja, a mts je pronašao način da omogući svojim korisnicima značajnu uštedu, pod uslovom da koriste objedinjene usluge te kompanije. Reč je o novim Box 4 paketima, koji objedinjuju najvažnije vidove digitalne komunikacije i interakcije: fiksni i mobilni telefon, internet i digitalnu televiziju. Naime, u aktuelnoj ponudi svi novi korisnici Box 4 paketa prvih šest meseci usluge telefonije, interneta i televizije plaćaju samo 1 dinar.

Na taj način je moguće ostvariti značajnu uštedu putem objedinjavanja paketa. Mesečna cena paketa iznosi od 3.699 do 12.999 dinara. Stoga, prostom računicom dolazimo do zaključka da je moguće ostvariti uštedu od 22.000 do 78.000 dinara, a istovremeno uživati u pogodnostima poput neograničenog surfovanja velikim brzinama, TV sadržajima visoke definicije i tako dalje.

Pročitajte i:  mts najbolja mreža u Srbiji, pokazuju rezultati NET CHECK-a

PCPress.rs Image

Kompletnu ponudu Box 4 paketa možete pronaći na ovoj adresi.

Izvor: mts

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,