Poskupljuje pretplata za Twitter Blue

Twitter Blue je lansiran prošle godine u nekoliko zemalja. Ova verzija Twitter-a poseduje nekoliko dodatnih funkcija za svakoga ko je spreman da plati 2,99 dolara mesečno.

PCPress.rs Image

Povećanje zbog nadogradnje funkcija

Međutim, cena pretplate se povećava. U SAD-u pretplata će iznositi 4,99 dolara mesečno. To verovatno neće mnogo odvratiti korisnike koji žele da nastave korišćenje.

Dodaci koje omogućuje Twitter Blue kreću se od izuzetno korisnih, kao što su prozor za poništavanje tvitova za ispravljanje grešaka u kucanju, prilagodljiva traka za navigaciju, lista najpopularnijih članaka koje dele ljudi koje pratite i pristup bez oglasa člancima. Drugi su ipak trivijalni kao što su mogućnost izbora između različitih ikona aplikacije do profilne slike korišćenjem NFT-a. Naime, korisnici mogu povezati svoj krpto novčanik i postaviti ga kao sliku profila.

Kompanija navodi da povećanje „pomaže nadogradnji nekih funkcija, poboljšanju sadašnjih kao i održavanje misije podrške novinarstvu“.

Primećuje se da kompanija ne pominje Elon-a Musk-a, iako ga je okrivila za pad prihoda u drugom kvartalu u odnosu na prošlu godinu. Musk sada pokušava da raskine ugovor o kupovini Twitter-a. Međutim, ranije je izneo ideju o neimenovanoj pretplatničkoj usluzi za koju je mislio da bi jednog dana mogla privući više od 100 miliona pretplatnika.

Veća cena odmah stupa na snagu ali za one najnovije korisnike, Twitter omogućuje staru cenu do oktobra. Zatim, korisnici će imati mogućnost da otkažu pretplatu najmanje 30 dana pre nego što nova pravila stupe na snagu.

Twitter je podigao nivo razvoja funkcija pod administracijom Parag Agrawal-a. Nove funkcije koje su najavljene i sada su u fazi testiranja, možda donesu još veću prednost pri korišćenju ove verzije Twitter-a.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,