Predstavljen prvi tablet-klavir

Majlin Klas, pijanistkinja klasične muzike, imala je priliku da isproba prvi pijanino na svetu izrađen u potpunosti od preko sto Samsungovih tableta Galaxy Tab S2.

Myleene Klass plays the world’s first tablet piano, made entirely from Samsung Galaxy Tab S2 tablets, in Spitalfields Market in east London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Thursday December 10, 2015. Photo credit should read: Matt Crossick/PA Wire. The piano brings a Christmas tradition alive with the newest technology, and contains 106 of Samsung’s latest Galaxy Tab S2 tablets.

“Ništa me ne dovodi u praznično raspoloženje više nego okupljanje oko klavira sa moje dve devojčice. Samsung Tab S2 pijanino je zaista prvi takav na svetu i nije sličan ničemu na čemu sam ranije imala prilike da sviram. Moja mlađa ćerka je naučila da svira ‘Zvončiće’ i znam da bi bila oduševljena da to proba na ovom klaviru”, rekla je Majlin Klas, na predstavljanju ovog klavira u Londonu na Spitalfilds pijaci.

Konor Pirs, potpredsednik Divizije za IT i mobilne uređaje preduzeća Samsung Electronics za Veliku Britaniju i Irsku rekao je: “Samsungov Galaxy Tab 2 je dizajniran za one koji žele tablet koji je izuzetno tanak i lagan; idealan je da vam pomogne da istražujete nove sadržaje gde god da se nalazite, čak i ako ste u sred gužve na Spitalfilds pijaci”. “Sa vrhunskim AMOLED ekranima, pijanino izrađen od tableta odlično zvuči i izgleda, dok njegovi ekrani prikazuju fantastičnu animaciju zlatnog Božićnog papira za poklone”, dodao je on.

Pročitajte i:  Samsung demonstrirao sveobuhvatno iskustvo ekosistema povezanih uređaja

Kao i ovaj pijanino, i Galaxy Tab 2 je dostupan u zlatnoj boji, što ga čini savršenim poklonom za Božić za članove porodice ili druge drage ljude.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,