PC Press Studio

Predstavljen Samsung Galaxy Tab S5e

Kompanija Samsung predstavila je Galaxy Tab S5e – tanji, lakši tablet sa brojnim pametnim funkcijama. Sa ekranom od 10,5 inča i velikim kapacitetom baterije, tablet je pažljivo osmišljen za napredno korisničko iskustvo. Novi uređaj donosi pametne funkcije upakovane u tanji, lakši okvir.

Predstavljen Samsung Galaxy Tab S5e

 

Prefinjen dizajn

Sa svojim novim dizajnom, Samsung Galaxy Tab S5e je lako prenosiv i izdržljiv, te dolazi sa tankim 5,5 milimetarskim metalnim kućištem i težinom od samo 400 grama. Dostupan je u modernim bojama, uključujući srebrnu, crnu i zlatnu. Uz produženo trajanje baterije do 14,5 sati, optimizovan je za dugotrajan rad, pružajući korisnicima slobodu pregledavanja, striminga i dužeg rada.

Ugrađena inteligencija

Tab S5e je prvi Samsung tablet koji ima novi Bixby 2.02, za pametniji i praktičniji način za interakciju uređajem, koji služi i kao idealna kontrolna tabla za sve povezane kućne uređaje. Korisnici mogu uključiti TV ili upaliti svetla u isto vreme pomoću funkcije Quick Command, koja omogućava da se jednom komandom objedini više akcija za brže, jednostavnije i prilagodljivije upravljanje glasom u kućnom okruženju.

Pročitajte i:  Korisnici Samsung-a prijavljuju probleme sa ekranom One UI 6 

Uz tastaturu (koja se prodaje zasebno) i Samsung DeX-om, Tab S5e korisnicima daje okruženje slično računaru. Korisnici takođe mogu odgovoriti na poziv ili poruku direktno sa tableta, čak i kada je njihov pametni uređaj van domašaja ili na nekoj drugoj Wi-Fi mreži.

Poboljšano iskustvo zabave

Bez obzira da li je reč o filmu ili omiljenoj TV seriji, korisnici mogu uživati u prikazanom sadržaju na Samsung Super AMOLED ekranu, sa odnosom stranica 16:10 odnos ekrana i koji ne pokazuje Home dugme za povratak na početni ekran. Tab S5e ima 10,5-inčni Edge to Edge ekran i tanke okvire za poboljšani doživljaj gledanja. Uz Tab S5e korisnici mogu koristiti uslugu YouTube Premium besplatno do četiri meseca za uživanje u omiljenim sadržajima u YouTube, YouTube Music i YouTube Gaming aplikacijama bez ograničenja.

Samsung Galaxy Tab S5e savršeno je dopunjen bogatim zvukom, zahvaljujući Quad zvučnicima koji uključuju automatsku rotaciju stereo tehnologije za snažan zvuk koji se prilagođava načinu na koji korisnici drže tablet (uspravno/položeno). Tab S5e takođe ima integrisanu Dolby Atmos tehnologiju i AKG zvuk, za impresivan 3D zvuk i profesionalno izbalansiranu audio reprodukciju.

Pročitajte i:  Samsung prodaje akcije

Uz predinstaliran Spotify i besplatnu pretplatu do tri meseca za nove članove, Samsung Galaxy Tab S5e omogućava da korisnici slušaju svoju omiljenu muziku bilo gde i bilo kada. Tablet će biti dostupan od druge polovine 2019. godine. Više informacija o ovom uređaju možete pronaći na Samsung Galaxy Tab S5e zvaničnoj stranici.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,