ASUS ROG Flow

Prenos mobilnog broja – najveće interesovanje za Vip mrežu

VIP-Beach-Masters-2009 Tokom prvog meseca aktivne usluge Prenosa broja mobilnog telefona, od 3.826 ukupno prenetih brojeva, skoro 50% (1.709 korisnika) prešlo je na Vip mrežu uz zadržavanje postojećeg broja. U ovom trenutku još 429 korisnika čeka neophodnu potvrdu i prebaciće se na Vip u narednih nekoliko dana. Mnogi kao razlog za prelazak u Vip navode dobar izbor mobilnih telefona, konkurentne promocije, najbrži internet u Srbiji i kompetentan korisnički servis.

,,Veoma smo zadovoljni interesovanjem građana za ovu uslugu, njihovom željom da pređu u Vip i načinom na koji se ovaj proces sprovodi između operatera i Republičke agencije za telekomunikacije. Usluga Prenosa broja mobilnog telefona je glavni pokretač liberalizacije tržišta jer privatni i poslovni korisnici, vezani za svoj broj telefona, sada mogu da biraju operatora koji nudi konkurentnije proizvode i usluge. Nama su korisnici na prvom mestu i uvek se trudimo da na najbolji način izađemo u susret njihovim potrebama u mobilnoj komunikaciji ali takođe poštujemo njihove želje i izbore.’’, kaže Tanasis Kacirumpas, predsednik UO Vip mobile.

Većina zahteva dolazi od postpejd korisnika koji se najčešće opredeljuju za novi telefon prilikom potpisivanja ugovora u Vipu. Takođe, većina pripejd korisnika prilikom prelaska bira postpejd tarife.

Pročitajte i:  Vip Printing as a service za jeftiniju i efikasniju štampu

Statistika pokazuje da su najčešći razlozi za odbijanje zahteva za prenos broja neizmireni računi kod starog operatera, zahtevi korisnika koji su manje od 3 meseca na staroj mreži ili su još uvek pod ugovornom obavezom ili pogrešno upisan JMBG broj. U slučajevima u kojima razlog odbijanja može biti ispravljen, Vip starom operateru ponovo šalje zahtev za prelazak, uz saglasnost korisnika.

Tokom procesa prenosa broja, korisnik nema prekid usluge.

Vip u ovom trenutku ima više od 1.4 miliona korisnika i najbrže je rastuća mobilna mreža u Srbiji jer se prosečno 1.000 novih korisnika svaki dan pridružuje Vip zajednici.

Više informacija o usluzi Prenosa broja na http://www.vipmobile.rs/usluge/osnovne-usluge/prenos-mobilnog-broja/najcesce-postavljana-pitanja-i-odgovori.1501.html

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , ,