Preview verzija Windowsa 8.1 u junu

Direktorka marketinga i finansija u Windows diviziji kompanije Microft, Tami Reler, najavila je unapređenja Windows 8 operativnog sistema.

Photo: Microsoft
Photo: Microsoft

Poznat pod kodnim imenom Windows Blue, Windows 8.1 biče dostupan kao besplatna nadogradnja za sve oni koji poseduju Windows 8, a preuzimaće se preko Windows Store prodavnice aplikacija.

Prema rečima Relerove, kućni i biznis korisnici mogu očekivati još jedan korak dalje u Windows 8 putovanju koje je započeto prošle jeseni kada je novi operativni sistem postao globalno dostupan.

Preview verzija novih Windows 8.1 unapređenja će biti dostupna nakon Bulid developer konferencije u San Francisku, 26. juna.

“Naš osnovni cilj je da Windows korisnicima pružimo kontinuiranu podršku i stalna unapređenja pomoću kojih će moći da dožive ovaj operativni sistem na najbolji mogući način. Nova unapređenja će svakako pomoći u razvoju sledeće generaracije PC i tablet uređaja koji će se naći na tržištu“, izjavila je Tami Reler i dodala kako danas postoji veliki broj uređaja koji korisnicima omogućuju da u širokom izboru opcija odaberu upravo onu koja najviše odgovara njihovim potrebama.

Pročitajte i:  Microsoft je nadogradio besplatnu verziju Copilot-a na GPT-4 Turbo

“Korisnici su sada u prilici da odmah osete sve benefite kontinuirane nedogradnje Windows 8 operativnog sistema bilo kroz nadogradnju aplikacija putem Windows Storea, Windows Update ili Windows 8.1 nadogradnju koja će se pojaviti kasnije ove godine”, zaključila je Reler.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

One thought on “Preview verzija Windowsa 8.1 u junu

Comments are closed.