Pridružite se nagrađivanom partnerskom programu kompanije Vertiv!

Vertiv je globalni lider u proizvodnji i servisiranju kritične IT infrastrukture. Sa svojim portfoliom proizvoda za hardver, softver i analitiku, Vertiv rešava najvažnije izazove s kojima se suočavaju današnji data centri i edge lokacije, komunikacione mreže i komercijalni i industrijski objekti. Vertiv nudi potpuna, globalno dostupna i brzo konfigurabilna infrastrukturna rešenja.

PCPress.rs Image

Kompanija Vertiv je lider u poslovanju s trofaznim UPS uređajima u Zapadnoj Evropi (izvor IHS), podržavajući sve glavne cloud igrače u njihovim data centrima. Takođe, važno je spomenuti da je 80 odsto novih kolokacijskih data centara postavljenih u 2018. imalo Vertiv-ovu kritičnu infrastrukturu i da je 2023. Vertiv postao najbrže rastući dobavljač jednofaznih UPS-ova u Evropi.

Vertiv partner program (VPP) osmišljen je kako bi omogućio distributerima i reseller-ima da zadovolje kompleksne zahteve svojih klijenta vezane za edge computing, digitalizaciju i druge disruptivne trendove s kojima se suočavaju današnji data centri i šire IT okruženje. Kao i u svakom uspešnom partnerstvu, kompanija Vertiv sa svojim stručnjacima shvata da su za uspeh potrebni međusobno razumevanje, podrška i zajednički rad za postizanje ciljeva obe strane. Zato Vertiv partnerski program, uz finansijske nagrade koje su dostupne od početnog nivoa, nakon prve kupovine takođe osigurava da komunikacija između Vertiv tima stručnjaka i reseller partnera ostane otvorena tokom celog partnerstva s ciljem bolje podrške i zajedničkog uspeha.

PCPress.rs Image

Partneri su važni

Vertiv partnerski program (VPP) sastoji se od pet nivoa članstva za reseller partnere: Silver, Gold, Platinum, Diamond i Diamond Elite. Nagrade rastu zajedno s rastom Vertiv poslovanja reseller partnera. Partneri ostvaruju pogodnosti i nagrade dok razvijaju naprednu prodajnu stručnost i proaktivno su uključeni u zajedničko poslovno planiranje i plasiranje Vertiv rešenja na svom lokalnom tržištu. Nakon jednostavne i brze registracije u Vertiv partnerski program reseller partneri ostvaruju pravo korišćenja partnerskog portala koji je one-stop tačka pristupa za sve informacije i alate vezane za Vertiv kao što su:

 • Registracija projekata
 • Najnovije ponude i promotivne akcije
 • Prodajni alati
 • Nadzorna ploča za lead-ove / potencijalne klijente
 • Programi podsticanja
 • Demo program proizvoda
 • Obuke i sertifikacije
 • Informacije i materijali o proizvodima
 • Kontakti, servis i podrška
Pročitajte i:  Važna uloga serverskog rack ormara u modernoj IT infrastrukturi

Za lokalne partnere

U Srbiji je takođe aktivan i dodatni program nagrađivanja reseller partnera – Vertiv Incentive Program (VIP) koji prepoznaje i nagrađuje pojedine članove za njihovu prodaju Vertiv-a kroz ovlašćene distributere i njihov angažman u aktivnostima portala. VIP program nagrađivanja je posebno fokusiran na četiri glavna podstreka: prodaji Vertiv proizvoda, aktivnom korišćenju portala, učešće u posebnim promotivnim ponudama i kvartalnom VIP Spotlight podsticanju kroz navedene parametre:

 • Odobrene registracije projekata
 • Ažuriranje profila unutar opcije Partner Locator
 • Sticanje sertifikata nakon završetka treninga
 • Dostavljanje ponude koristeći Vertiv Solution Design alat
 • Upravljanje potencijalnim klijentima / lead-ovima (prihvatanje/odbijanje)
 • Zahtevi za demo-program
 • Registracija programa e-trgovine (e-commerce)
 • Ispunjavanje anketa

Učešće u tim aktivnostima ne samo da povećava uspeh partnera već doprinosi i prikupljanju bodova za VIP bonuse. Ti bodovi mogu da se zamene za širok raspon uzbudljivih artikala, vaučera ili poklon-kartica dostupnih u nagradnoj trgovini.

PCPress.rs Image

Vertiv takođe omogućava posete svojim proizvodnim pogonima u Hrvatskoj, Italiji i Češkoj za posebno uspešne partnere i njihove kupce kao podstrek unapređenju poslovanja, saradnje i edukacije. S Vertiv-om reseller partneri mogu razvijati svoje poslovanje, postići dobre marže i poboljšati lojalnost svojih kupaca pouzdanim IT infrastrukturnim rešenjima.

Pročitajte i:  Vertiv predstavio novi besplatni online alat za lakše planiranje i dizajniranje data centara

Zajedno smo jači

Zajedno s partnerima gradimo digitalnu infrastrukturu spremnu za budućnost, koja pruža kontinuitet vašim klijentima.

PCPress.rs Image

Pridružite se našem nagrađivanom partnerskom programu još danas i iskoristite do 30. juna 2024. promotivnu ponudu uz kod ‘PERFECTPARTNER50′ za vašu prvu kupovinu Vertiv proizvoda za infrastrukturu data centara uz popust do 50 odsto.

Pišite nam na e-mail croatia.hello@Vertiv.com ili se obratite našim ovlašćenim distributerima u Srbiji – kompanijama Ingram Micro i Kim Tec.

Za više informacija o Vertiv proizvodima i rešenjima posetite Vertiv.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *