Priključite se Dell Technologies webinaru o zaštiti podataka na cloudu

Sve je više organizacija koje koriste softver kao uslugu, pa se radna opterećenja prebacuju na oblak. Najnoviji Dell Technologies pregled Globalnog indeksa zaštite podataka sugeriše kako je količina podataka kojima se upravlja u oblacima i centrima za podatke porasla za skoro 40% u posljednjih par godina. Iz tog razloga Dell Technologies je uočio priliku da pomogne firmama da se zaštite ti podaci koji su vredni za svaku organizaciju.

PCPress.rs Image

Zašto je novi Dell Technologies proizvod bitan firmama?

Sve veći broj podataka koji se nalazi na oblaku treba i adekvatno zaštiti od mogućih prodora i kasnijeg korišćenja istih. Dell Technologies razvio je novi proizvod – APEX Backup Service koji se temelji na SaaS-u za zaštitu vaših aplikacija i krajnjih tačaka – s skalabilnošću na zahtev i nultom infrastrukturom za upravljanje.

Od IT menadžera se često očekuje da pojednostave operacije za zaštitu kako bi se firme mogle fokusirati na svakodnevne aktivnosti, a postoji zabluda da SaaS aplikacije kao što su Microsoft 365, Google Workspace i druge pružaju izvorne usluge zaštite podataka, ali to nažalost nije tako.

Pročitajte i:  Akcije Dell-a padaju zbog veštačke inteligenicje

Dell Technologies APEC Backup Service postavlja se za nekoliko minuta i pruža neograničeno skaliranje na zahtev kako bi se osigurala zaštita svih podataka. Proizvod je vrlo intuitivan i jednostavan za korišćenje, a korisnicima daje centraliziovanu vidljivost i upravljanje SaaS aplikacijama kako bi im osigurali da su podaci organizacije uvek zaštićeni.

Prijavite se na APEX Backup Service webinar!

Dell Technologies predavač, Primoz Golob (Territory Advisory Systems Engineer Adriatic and Bulgaria) će u utorak, 29. marta održati webinar na temu zaštite podataka, te predstaviti benefite APEX Backup Servicea i kako ovaj proizvod može pomoći organizacijama da se zaštite.

Registrujte se na sledećem linku!

Prilikom registracije imate mogućnost osvojiti zanimljive nagrade. Takođe pripremaju još jedno iznenađenje, gosta predavača – CEO-a digitalne agencije Kontra Iliju Brajkovića, koji će održati kratko predavanje o NFT-jevima. Srećno!

Facebook komentari:

1 thoughts on “Priključite se Dell Technologies webinaru o zaštiti podataka na cloudu

  • 25. 03. 2022. at 09:45
    Permalink

    31. marta je seminar, ne 29.

Comments are closed.