ERP 2024

Procurele fotografije novog Google Pixel 3 XL

Ukoliko ste bili fan prošlogodišnjeg crno belog (Panda) Google Pixel 2 XL telefona, razočaraćete se saznanjem da Google po svemu sudeći ne planira da koristi isti dizajn i za novi Pixel 3 XL. Zahvaljujući nekoliko procurelih fotografija vidimo da će ova varijanta telefona biti bele boje, ali i da će zadržati narandžasto dugme za uključivanje.

Na ekranu se vidi izrez koji je iskorišćen za zvučnik i prednje senzore. Pored ovoga, vidljiv je i veći deo ispod ekrana, u kome je postavljen prednji zvučnik.

Na slikama crnog Pixel 3 XL deluje da je zadnja strana telefona napravljena od stakla, a da je na donje dve trećine prisutan materijal sličan plastici da bi se omogućilo lakše prijanjanje, odnosno držanje u ruci. Ukoliko su glasine o Google-ovom Pixel Stand postolju za bežično punjenje tačne, staklena površina bi mogla da se koristi upravo u te svrhe.

Jedna od slika potrvđuje da će bar jedna varijanta imati 4GB RAM-a i 64GB memorije. Vrlo je verovatno da će telefon imati Snapdragon 845 CPU, pa će mu performanse biti u rangu sa ostalim flagship telefonima iz 2018.

Pročitajte i:  Kako proveriti vreme ekrana na Androidu

Izvor: AndroidAuthority

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,