Procureo Samsung Galaxy S9 video

Kako se približava datum predstavljanja novog modela, tako se sve više stižu podaci iz “pouzdanih izvora”. Sada je otkriven i Samsung Galaxy S9 video koji prikazuje izgled telefona, a paralelno su otkrivene i pojedine tehničke specifikacije.

Samsung Galaxa S9 leak fotke slike fotografije video

Nakon što je Samsung zvanično otkrio neke od najznačajnijih unapređenja, procurele su i nezvanične informacije o specifikacijama. Ipak, najveća vest je svakako video koji otkriva izgled novog modela. Oni koji su očekivali značajno unapređeni dizajn biće pomalo razočarani jer nema spektakularnih razlika u odnosu na Galaxy S8.

Nove Samsung Galaxy S9 specifikacije

Kako tvrdi VentureBeat, novi Galaxy S9 mobilni telefon će imati sada već standardnu dijagonalu displeja od 5,8 inča, dok će se sistem pokretati Qualcomm Snapdragon 845 (na američkom tržištu) uz pomoć 4GB RAM-a. Veći S9+ model će biti jači i veći sa displejem od 6,2 inča i 6GB RAM-a. Modeli će se isporučivati sa 64GB, odnosno 128GB prostora. Sve će to koristiti energiju baterije od 3200 mAh.

Govori se i o kameri od 12 megapiksela, ali nije jasno da li će ista biti ugrađena u obe verzije telefona. Što se tiče ljubitelja selfija, S9 dolazi sa prednjom kamerom od 8 megapiskela, a tu su i stereo zvučnici za kvalitetnu reprodukciju zvuka. Što se tiče senzora za otisak prsta, on će sada biti postavljen na logičnije mesto, ispod zadnje kamere. 

Pročitajte i:  Motorola Edge 50 Pro: Na drugačijim osnovama

Dostupan S9 wallpaper

Ukoliko vam se sviđa nova pozadina koja krasi ekran Samsung Galaxy S9 telefona, možete da već sada instalirati na svoj telefon. Plavi wallpaper je podelio na Twitteru bloger Evan Blass, a možete ga skinututi i sa ove adrese.

Novi model Samsung Galaxy S9 će biti svečano predstavljen 25. februara, dok je datum izlaska telefona 16. mart. Za sve dodatne informacije u vezi novog modela pratite PC Press. Da li će novi model ozbiljno pripretiti iPhone X telefonu, saznaćemo već sledećeg meseca.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,