PC Press Studio

Nova legura za Samsung Galaxy S9 i S9+ modele

U ovom trenutku sve što je u vezi sa Samsung Galaxy S9 i S9+ modelima predmet je interesovanja odanih poštovalaca proizvoda iz kompanije Samsung, te je sve više informacija o tome šta nas sve očekuje u okviru novih premijum proizvoda. Tako je nedavno objavljena i informacija o tome od čega će se sastojati metalna legura od koje će novi modeli navodno biti napravljeni, što je motivisalo mnoge da se detaljnije pozabave novom mešavinom metala.

PCPress.rs Image

Naime, Samsung je nedavno Evropskoj kancelariji za intelektualne svojine podneo zahtev za zaštitu proizvoda Metal 12, koji predstavlja novu, laku i izdržljivu leguru magnezijuma i aluminijuma, koju su razvili stručnjaci iz kompanije, te je već primenili u okviru Notebook 9 uređaja. Zahtev ukazuje na to da će se legura primenjivati i u okviru drugih Samsung proizvoda, poput već spomenutih Galaxy S9/S9+, te nosivih uređaja, poput Gear S4.

PCPress.rs Image

Ističe se da je značaj ove legure u tome što je magnezijum lakši, te izdržljiviji od aluminijuma, te se legura Metal 12 već naziva metalom za budućnost. Samsung je koristio magnezijum i ranije, a u okviru modela Galaxy S7, što u tom trenutku nije ispunilo očekivanja, te se na novoj mešavini metala radilo sve do danas. Iz kompanije nisu potvrdili da će Galaxy S9/S9+ uređaji biti napravljeni uz pomoć ove legure, ali poštovaoci već spekulišu o tome da bi uskoro moglo da dođe do ispunjenja njihovih najluđih magnezijumskih snova.

Pročitajte i:  Exynos 2500 bi mogao da debituje sa prilagođenim Samsung GPU zasnovanim na AMD tehnologiji

Izvor: Phone Arena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,