BIZIT Seminar

PROGRAM PLUS: RPA Softverski roboti, Filip Koprivica, Comtrade System Integration | BIZIT2021

Program BIZIT-a je ove godine bio posebno obogaćen specijalno za online publiku koja je imala prilike da drugog dana konferencije čuje od Filipa Koprivice, Account Development Manager, Comtrade System Integration prezentaciju pod nazivom „RPA Softverski roboti“.

PCPress.rs Image

„Modernizacijom poslovanja došli smo do trenutka kada su poslovne aktivnosti zaposlenih uveliko bazirane na nekom manuelnom radu, na nekim repetitivnim aktivnostima i zaposleni imaju sve manje prostora da se fokusiraju na neka strateška pitanja u kompanijama. Samim tim imamo pojavljivanje nove tehnologije koja nam omogućava da automatizujemo sve te repetitivne procese. Ne radi se o nečemu što je preterano kompleksno, pričamo o relativno jednostavnoj tehnologiji, softver služi za mimiku rada na tastaturi i mišu i uopšte upravljanja na vašem interfejsu i na taj način simulira ono što bi vi radili sa nekim jednostavnim procesima na kompjuteru i time menja deo vaših aktivnosti“, istakao je Filip.

Što se tiče situacije sa radom od kuće, Filip je rekao da su u Comtrade System Integration kompletno prešli na taj organizacioni model, bez ikakvog problema.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,