ERP 2024

Prva Apple Premium Partner prodavnica otvara vrata kupcima u Beogradu

iSTYLE s ponosom najavljuje otvaranje prve Apple Premium Partner prodavnice u Beogradu koja se nalazi u Ušće Shopping centru. Svečano otvaranje prodavnice koja će kupcima pružiti potpuno novo Apple iskustvo je 2. septembra 2023. godine u 10h.

PCPress.rs Image
Foto: Alex Dmitrović

Ovaj potpuno inovativan koncept kupcima će ponuditi nov dizajn i još veći prostor, najviši nivo usluge, originalne Apple proizvode koji se mogu isprobati na sasvim nov način, besplatne treninge i radionice i još mnogo toga. Sa prostranim dobro osvetljenim enterijerom, svom opremom koja dolazi direktno od Apple-ovih dobavljača, italijanskim kamenim podovima, dizajnerskim stolovima iz SAD-a i nameštajem iz Nemačke. Sve to označava početak nove ere za iSTYLE. Nivo korisničke usluge i iskustvo kupovine poput onog u Apple-ovim objektima širom sveta biće obezbeđeni većim brojem visoko obučenog prodajnog osoblja.

“Oduševljeni smo što u Srbiji predstavljamo prvi koncept Apple Premium Partner prodajnog mesta. Ovaj najnoviji redizajn omogućava nam da ponudimo nove programe i personalizovane usluge našim cenjenim kupcima, dodatno učvršćujući našu poziciju u zemlji. U otvaranje naše nove Apple Premium Partner prodavnice uložen je ogroman napor iSTYLE-a i Apple timova, i neizmerno smo ponosni na ono što smo postigli. Zahvaljujemo našem predanom osoblju i partnerima koji su neumorno radili kako bi našim kupcima obezbedili ovo uzbudljivo novo maloprodajno iskustvo,” rekla je generalna direktorka iSTYLE-a za Srbiju Ljiljana Bauk.

PCPress.rs Image
Foto: Alex Dmitrović, Generalna direktorka iSTYLE-a za Srbiju, Ljiljana Bauk

Novi koncept poslovanja razlikuje se od dosadašnjeg uobičajenog pristupa Apple Premium Reseller-a, čiji je zadatak da obezbedi Apple-ovim partnerima jedinstven dizajn i operativni okvir. Istovremeno, sa Apple Premium Partner prodavnicama, Apple-ov cilj je da se kupci još više približe svetu legendarnog brenda i da dobiju kvalitetniju uslugu.

Pročitajte i:  Apple sklopivi iPhone je odložen za 2027. godinu

Kupci će imati pristup širokoj paleti Apple-ovih proizvoda i dodataka, a  obučeno osoblje će biti spremno za pružanje stručnih saveta i podršku na još višem nivou. U Apple Premium Partner prodavnicama izlaganje Apple proizvoda i Apple dodatne opreme još je važnije nego pre. Broj zatvorenih vitrina sveden je na minimum, tako da kupci mogu bez pomoći osoblja jednostavno da isprobaju izložene proizvode na otvorenim površinama.

U novoj flagship prodavnici iSTYLE će pružati stalne usluge, uključujući zamenu ekrana iPhone-a ili baterije istog dana. Kupci će takođe imati na raspolaganju niz načina za plaćanje, uključujući beskamatne finansijske usluge, iSTYLE Comfort pakete usluga, programe staro za novo i programe lojalnosti.

U prodavnici će raditi stručan tim koji je prošao ekskluzivnu obuku Apple Premium Partnera i nudiće redovne besplatne edukacije i otvorene radionice za širu javnost. Prve obuke će pokrivati teme kao što su rad na MacOS-u za početnike, savete i trikove za napredne Mac korisnike, kao i obuke za uređivanje videa.

PCPress.rs Image
Foto: Alex Dmitrović

„Cilj nam je da učinimo Apple-ove proizvode i usluge dostupnijima korisnicima u Srbiji. Verujemo da je otvaranje prve Apple Premium Partner prodavnice samo početak i radujemo se što ćemo u budućnosti ovo novo maloprodajno iskustvo približiti što većem broju kupaca,” rekao je iSTYLE Retail menadžer Nebojša Banović.

Pročitajte i:  Neki korisnici Apple-a tvrde da su im misteriozno zaključan nalozi

Pored pružanja vrhunskih usluga, iSTYLE stavlja još veći naglasak na pružanje usluga preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima, zato je deo iSTYLE tima specijalizovan za korporativne korisnike.

Posebna ponuda na dan otvaranja

Povodom proslave otvaranja novog iSTYLE objekta, s uzbuđenjem najavljujemo da ćemo samo 2. septembra od 10:00 nuditi dosad neviđene ponude, zajedno sa posebnim aktivacijama i vrednim poklonima za prvih 100 kupaca MacBook Air M1 računara, kao i za prvih 100 posetilaca. Radujemo se što nudimo posebnu promociju za MacBook Air M1, naš najpopularniji prenosni računar. Ne propustite ovu ekskluzivnu priliku! Za više informacija posetite iSTYLE web stranicu https://istyle.rs/apple-premium-partner.

iSTYLE tim vas sve poziva da posetite novu Apple Premium Partner prodavnicu u Ušće Shopping centru u Beogradu, kako bi doživeli jedinstveno Apple iskustvo kupovine i usluga, u opuštenom, prijateljskom okruženju.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,