BIZIT plus

PUBG najavio novu mapu

PUBG Corp, kompanija koja stoji iza video-igre PlayerUnknown’s Battlegrounds, najavila je novu mapu, koja bi trebalo da se pojavi do jula 2018.

PCPress.rs Image

Ova novina se očekivala i ranije, ali, kako je saopšteno na zvaničnoj PUBG Steam stranici, rad na velikim unapređenjima je pauziran sve dok se developeri valjano ne pozabave onima koji varaju u igri. Početkom februara najavljene su nove alatke koje bi poštene igrače trebalo da zaštite od varalica, a tim još uvek radi na planovima za razvijanje igre u prvoj polovini 2018. godine. I pored toga, u martu se očekuje veliki patch, te najava za novu mapu.

Među velikim promenama koje očekuju PUBG ljubitelje naći će se i novi način za povezivanje igrača, a prema kvalitetu konekcije na server. U okviru nove mape trebalo bi da se pojave i sadržaji koji bi mogli da dodatno poboljšaju battle royale iskustvo, te poboljšanja i modifikacije koje bi trebalo da stvore još realističniji osećaj prilikom igranja.

PlayerUnknown’s Battlegrounds i pored velike konkurencije dominira kada je battle royale format u pitanju, te je prvi na Steam top-listi, sa čak 30 miliona prodatih igara.

Pročitajte i:  Steam olakšava deljenje biblioteka, ali postoji rizik od zabrane zbog varanja

Izvor: Game Spot

Facebook komentari: