Reddit uklanja godine četova i poruka

Ako imate lepa sećanja na ćaskanje sa Reddit prijateljima, možda biste želeli da proverite svoje arhive. Reddit je potvrdio korisničke izveštaje da uklanja sva ćaskanja i poruke od pre 2023. Promena je stupila na snagu 30. juna, ali su mnogi korisnici primetili tek nekoliko dana kasnije.

PCPress.rs Image

Reddit nije jasno obavestio svoje korisnike o promeni

Možda postoji način da se neke od tih poruka vrate. Možete da zatražite podatke o nalogu od Reddit-a putem obrasca na mreži, a arhiva bi mogla da sadrži ćaskanja od pre 2023. Međutim, korisnici još uvek nisu oduševljeni. Iako je Reddit otkrio prekid u dnevniku promena, nije direktno obavestio članove zajednice. To je ostavilo neke da otkriju planove kompanije tek nakon što su njihove istorije poruka nestale, sprečavajući ih da prave rezervnu kopiju svoje istorije pod sopstvenim uslovima.

Nedavno je Reddit rekao da će postupno ukinuti postojeći sistem novčića koji se koristi za prepoznavanje izuzetnih saradnika. Više ne možete kupiti nove novčiće, a sve nagrade i novčići će nestati nakon 12. septembra. Postojeći pristup dovodi do nereda i pruža sadržaj za koji neki ne veruju da je toliko vredan. Iako će postojati sistem zamene, očekuje se da će biti jednostavniji i direktniji.

Pročitajte i:  Reddit se sprema za izlazak na berzu

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: