Redizajn Airbnb-a za leto 2022. dodaje nove kategorije

Airbnb ovog leta uvodi ogroman redizajn aplikacije koji njegov izvršni direktor Brian Chesky naziva „najvećom promenom u deceniji“. Nove promene se uvode korisnicima u SAD i omogućićeim da traže boravak na osnovu kategorija i planiraju putovanja koja uključuju više od jednog doma.

PCPress.rs Image

Prezentacija, a posebno uvodni video za lansiranje Sumer 2022. uključen u Chesky-jev tvit, čini se kao da potiče direktno iz lansiranja Apple-ovih proizvoda u poslednjih 20 godina.

Funkcija Kategorije u suštini služi kao filter za boravak koji obuhvata određene elemente, uključujući kampovanje, surfovanje, neverovatne poglede, noćenje sa doručkom i selo. Airbnb ističe svoju kategoriju dizajna, za koju kaže da ima preko 20.000 smeštaja „odabranih zbog svoje kultne arhitekture i enterijera“. Ova kategorija će predstavljati domove arhitekata kao što su Lloyd Wright i Le Corbusier. Druga kategorija sortira se jednostavno na osnovu toga koliko su jedinstveni i zanimljivi.

Nove kategorije

Pored kategorija, Airbnb takođe uvodi Split Stays. Ova opcija će omogućiti korisnicima da podele svoje vreme između više boravaka u istoj oblasti u slučaju da jedan boravak nije dostupan za sve vreme njihovog putovanja. Airbnb navodi da će vam pomoći da tražite smještaj u Split-u tako što ćete „inteligentno upariti“ dve kuće koje imaju sličnu lokaciju i pogodnosti.

Kompanija takođe pokreće nešto što se zove AirCover, besplatni plan zaštite koji korisnicima daje pristup sigurnosnoj liniji, a takođe dolazi sa nekim zaštitnim mehanizmima protiv prevara. Ovo uključuje garanciju zaštite rezervacije, garanciju za prijavu i garanciju dobijanja šta ste rezervisali. Ako boravak koji ste rezervisali nije bio ono što ste očekivali ili ako ne možete da se prijavite, Airbnb ističe da će vam vratiti novac ili će vam pronaći „sličan ili bolji dom“. Ovo se takođe odnosi na otkazivanje rezervacije od strane domaćina u roku od 30 dana od planiranog dolaska.

Izvor: TheVerge

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: