BIZIT plus

Republic of Gamers i ACRONYM predstavili novu ograničenu seriju ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 tableta

Republic of Gamers je danas u saradnji sa ACRONYM® predstavio ROG Flow Z13-ACRNM RMT02, svestrani uređaj koji spaja vrhunske tehničke karakteristike, inovativan dizajn, modu, umetnost i gejming. ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 može biti i tablet i laptop, a u posebno izrađenom kućištu sa ojačanjima krije Intel Core i9-13900H i GeForce RTX 4070 Laptop GPU.

PCPress.rs Image

Dostupan za prodaju širom sveta počevši od 3. aprila 2023., uređaj ima vrhunske specifikacije, uključujući Intel® Core™ i9-13900H procesor i NVIDIA® GeForce® RTX 4070 laptop GPU. Kućište veličine tableta je dizajnirano da podstakne prenosivost i upotrebu u stvarnom svetu. Prilagođeni aluminijum stvara krutost. Genijalno dizajniran integrisani sistem za nošenje koristi svestrani remen koji omogućava uređaju da postane sopstveni transportni sistem i omogućava upotrebu na više načina. Gumeni držači su umetnuti kako bi se omogućilo prianjanje u svakoj orijentaciji, a uglovi su ojačani kako bi se mašina zaštitila od slučajnih udaraca ili padova.

ROG x ACRONYM

Suosnivač ACRONYM-a Errolson Hugh bio je pionir u industriji tehničke odjeće od osnivanja kompanije 1994. U desetljećima od tada, ACRONYM je izgradio opsežan portfolio dizajna posvećen spajanju napredne funkcionalnosti sa vrhunskom tehnologijom. Bilo da sarađuju s Nikeom ® ili BE@RBRICK, pojavljuju se u igrici Death Stranding ili stvaraju odjeću pod svojom zastavom, ACRONYM ima dokazano iskustvo kao vizionar u industriji odeće s predanošću nabavljanju vrhunskih materijala za projektovanje hiperfunkcionalnih dizajna koji nadilaze stil. ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 je drugi proizvod u tekućoj saradnji kompanije sa Republic of Gamers.

Pročitajte i:  ASUS Zenbook Duo: Raznovrsna uživancija

PCPress.rs Image

Da bi dizajnirao RMT02, Hugh je pozvao stručnjake s jedinstvenim dizajnerskim iskustvom, počevši od industrijskog dizajnera i konceptualnog umjetnika dugometražnog filma Phila Saundersa, najpoznatijeg po dizajnu legendarnog odijela Iron Mana. Saunders je zauzeo vizionarski pristup projektu, jer je svoju karijeru proveo doslovno osmišljavajući buduće svjetove. Projekat je predvodio Rod Chong, kreativni direktor iz LA-a i dugogodišnji saradnik Hugha. Radeći zajedno sa ROG inženjerima i osobljem, Hughov tim je ušao u dugogodišnji proces dizajna i izrade prototipa koji je potaknuo čak i značajnu stručnost ROG-a.

PCPress.rs Image

Ovaj pristup zasnovan na ljudima učinio je ACRONYM prirodnim partnerom u dizajnu za Republic of Gamers. ROG je posvećen stvaranju vrhunskog hardvera za igre koji je dovoljno moćan za profesionalni rad i igru, a istovremeno je dovoljno prilagodljiv da se svaki igrač može izraziti. ACRONYM dizajni dosljedno utjelovljuju njihovo uvjerenje da je dobar dizajn oblik slobode. Kroz stil, publika može podijeliti svoju priču, svoj način.

Ultra svestran

ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 dio je ROG-ove 2023 Flow serije, koja ima za cilj ponuditi ultra-svestrano igranje igara sa ultra tankim uređajima koji se mogu prilagoditi svakom scenariju.Integrisani sistem za nošenje i stabilizovani rukohvati pomažu pri korišćenju u pokretu, a integrisani postolje lako transformiše RMT02 u tradicionalni laptop koji je savršen za igranje igara, kreiranje ili gledanje sadržaja. Stalak se takođe može koristiti kada je mašina u portretnoj orijentaciji, što ga čini jedinim Z13 koji može da koristi bez ruku iz oba ugla.

Pročitajte i:  Uzbudljiva Xiaomi ponuda za sve ljubitelje tehnologije

PCPress.rs Image

Performanse koje oduzimaju dah

ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 ima Intel Core i9-13900H procesor NVIDIA GeForce RTX 4070 laptop GPU. ROG je takođe dodao MUX Switch i NVIDIA Advanced Optimus na uređaj, zajedno sa ukupnim termalnim kapacitetom od 80W. ROG Intelligent Cooling sistem je dodao parnu komoru sa 50% pokrivenosti matične ploče. Ventilatori za tečni metal i strujni luk osiguravaju hlađenje okoline od 0 db. Uređaj podržava XG Mobile i poseduje ROG Nebula ekran sa omjerom 16:10. Ostale karakteristike koje se odnose na ekran uključuju brzinu osvežavanja od 165Hz, osvetljenost od 500 nita i 100% DCI-P3 ekran osetljiv na dodir sa Corning® Gorilla® Glass DXC.

Uređaj je opremljen opcijama za povezivanje tipa A, Type-C i MicroSD. Takođe dolazi sa Thunderbolt 4 i Wi-Fi 6E. Ima potpuno CNC metalnu šasiju i podržava brzo punjenje od 130 W preko Type-C porta.

PCPress.rs Image

Redefiniranje prenosivosti i interakcije

Počevši od ROG Flow Z13 baze i ugrađujući funkcionalne elemente i filozofiju dizajna njihove odjeće, ACRONYM je radikalizirao kompaktnu prenosivost Flow Z13-ACRNM RMT02. Uređaj bez napora prelazi između high-end tableta, moćnog, mobilnog desktopa za igranje igara i kreativne radne stanice u pokretu. Elementi dizajna vođeni su načinom na koji se uređaj oseća u ruci korisnika i kako podstiču upotrebu u novim scenarijima.

Pročitajte i:  ASUS predstavio Zenfone 11 Ultra, znamo cenu za Srbiju

Vođena misijom da pruži istinsku inovaciju, saradnja je pomerila granice onoga što je moguće u proizvodnji. Mašinski obrađeni aluminijum, ugrađeni gumeni elementi za hvatanje, zaštitni uglovi, sistem traka i precizna gravura u celosti potvrđuju ideju da je ovo precizan alat za koji je takođe potrebna velika tehnička pažnja. Dizajnirana da bude sopstvena torbica za nošenje, robusna aluminijumska šasija prolazi kroz intenzivan proces obrade koji se predstavlja kao prelepo rafiniran, ali sirov, sa evidentnim CNC tragovima putanje. Pažljiviji pogled na uređaj otkriva upečatljive dodire, poput laserski urezane grafike, te prilagođenih slova i ikonografije.

PCPress.rs Image

Flow Z13-ACRNM RMT02 dolazi sa prilagođenom ACRONYM torbicom dizajniranom za smještaj napajanja, kablova za napajanje i olovke. Flow Z13-ACRNM RMT02 će biti popraćen lansiranjem WRKGRP BEACON Web3 programa.

Dostupnost i cene

ROG Flow Z13-ACRNM RMT-02 biće dostupan u Srbiji od ponedeljka, 3. aprila 2023. godine, po ceni od 424.999 RSD.

Facebook komentari: