Rešenje za onlajnofobiju?

Onlajn kupovina odavno je popularan vid kupovine u razvijenim zemljama. U Sjedinjenim Američkim Državama postoji čak i praznik „Sajber ponedeljak“, kada su velika sniženja cena, a broj transakcija preko interneta dostiže rekordne cifre. Kupuje se sve – od garderobe i obuće, do tehnike, nakita, kozmetike, igračaka.

telenor bankaU Srbiji, međutim, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, čak 57,7% kоrisnikа intеrnеtа nikаdа niје kupоvаlо rоbu ili uslugе putеm intеrnеtа. Kupci, pre svega, žele da vide proizvod uživo, pre kupovine, ne veruju sistemu plaćanja i dostave. Plaše se kupovine preko interneta i samim tim počinju da pate od onlajnofobije.

Osobe pogođene onlajnofobijom zateći ćete kako nervozno stoje u kilometarskim redovima u radnjama sa rasprodajama, satima traže parking ispred tržnog centra i tegle kese do kola jer nisu imali hrabrosti da stvari kupe onlajn.

Telenor banka ima rešenje. Korisnici Telenor kreditne kartice 3u1 imaju mogućnost da u samo nekoliko klikova, preko interneta, odaberu željeni predmet na sajtu prodavnice i brzo završe kupovinu. U okviru mobilne ili onlajn aplikacije, odmah nakon realizovane kupovine, opcija onlajn plaćanja može da se isključi i novac ostaje na sigurnom. Na taj način račun je u potpunosti zaštićen. Istim postupkom aktivira se opcija onlajn plaćanja, te korisnici Telenor banke mogu da nastave da kupuju preko interneta, gde god da se nalaze, bez onlajnofobije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: