ASUS ROG Flow

Televizori TCL Alcatel najzad na srpskom tržištu

Ako ste u trendu i volite plavu, svetlo plavu, narandžastu, belu ili pink i baš tako ste uredili svoj životni prostor, pred vama su televizori brenda TCL Alcatel koji će vam omogućiti da date lični pečat izboru televizora

tcl-h32e4475-pictures-iso-sd_resized

Proizvodi kompanija TCL Alcatel od sada su dostupani i na našem tržištu. Njihove modele televizora odlikuju zanimljiv dizajn i visokokvalitetna izrada, a serija trenutno dostupna kod nas će se savršeno uklopiti u svaku prostoriju vaše kuće ili stana. Kod nas ih možete nabaviti u maloprodajnim objektima lanaca Gigatron, ComTrade Shop, Emmezeta i Belotehna.

Na našem tržištu će ponuditi dobar odnos cene i kvaliteta i smatraju da ih upravo to izdvaja od konkurencije.

Trenutna ponuda na našem tržištu obuhvata televizore serije COLOR LINE E44 sa dijagonalama ekrana od 32” (81 cm) koji su idealni za dnevne sobe i veće spavaće sobe i 24” (61 cm) idealne za manje prostorije, dečije sobe i kuhinje. Televozori su HD Ready rezolucijr (720P). Dostupni su u već pomenutim živopisnim bojama koje su trenutno u trendu i ulepšaće vam vreme provedeno ispred ekrana svojim opuštajućim i toplim nijansama. Jednostavni za instalaciju i upotrebu, ovi LED televizori nude izuzetan kvalitet slike i obezbeđuju nisku potrošnju energije, kao i potpunu konektivnost. A tu je i tehnologija Dolby Digital Plus koja obezbeđuje savršeno audio iskustvo.

Kompanija TCL Alcatel proizvodi svaki deo televizora sama i kontroliše celokupan proizvodni proces. To kompaniji omogućava da predstavi konzistentno i veoma kvalitetno korisničko iskustvo. Kompanija proizvodi sopstvene TV panele, što je najskuplji deo televizora, u proizvodnim pogonima u čiju izradu je investirano 15 milijardi dolara.

Izvor: TLC Alcatel

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: