BIZIT plus

Review: Uz dobro osmišljeni kontroler ventilatora i LED traka vaš PC će zasijati

LC‑Power je osmislio odličan način da vaš PC zasija. U bukvalnom smislu te reči.

PCPress.rs ImageHobi poboljšavanja vizuelnog izgleda PC‑ja postoji već decenijama, ali uvek je trebalo mnogo muke da se postigne željeni efekat. Stvari se drastično menjaju s LED trakicama, atraktivnim komponentama koje proizvođači sve više uvode u svoju ponudu. LC‑Power ima pravo rešenje koje ne zahteva nikakvo posebno „uradi sam“ znanje niti traganje za zasebnim komponentama – sve dobijate u paketu, a vaše je samo da ga montirate.

Reč je o odlično osmišljenom kontroleru ventilatora koji se montira na prednju stranicu kućišta, poput optičkog uređaja. Ugradnja je laka i brza, a nakon toga možete da povežete do šest ventilatora i kontrolišete njihov rad u tri nivoa. Propratno pakovanje sadrži i dve LED trake od kojih svaka poseduje po 18 dioda, a možete odabrati čak 10 različitih boja. Iako to znači da nije reč o RGB osvetljenju, broj boja dovoljan je da zadovolji potrebe većine korisnika.

PCPress.rs ImageProizvođač je ugradio tri nivoa osvetljenja – maksimalan, smanjen i pulsirajući. Pohvalićemo način montaže LED trakica koje se pričvršćuju putem magneta, što je veoma elegantno rešenje. Ne samo da ovaj sistem čini jednostavnim za premeštanje već i nema mučenja prilikom skidanja kada se koristi dvostrana samolepljiva traka.

LC‑Power LC‑CFC‑LED vrlo je jednostavan, ali efektan proizvod. Radi dve stvari veoma dobro i izuzetno nam se dopao. Dizajn je sjajan a korišćenje jednostavno, pa za sve ljubitelje osvetljenog enterijera kućišta teško možemo da predložimo bolju alternativu.

www.mid9.rs

LC Power LC-CFC-LED
Dimenzije 147×64×41 mm (5,25” slot)
Maks. broj ventilatora
/ LED trakica
6 / 18
Kompatibilni ventilatori 3-pin, 4-pin
Dužina LED trakica u pakovanju 30 cm
Cena uzorak

(Objavljeno u PC#246)

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,