Wizz Air raspisao konkurs, može se konkurisati i iz Srbije

Wizz Air je raspisao konkurs za zapošljavanje pilotskog i kabinskog osoblja koji će do kraja naredne godine omogućiti da u toj najvećoj niskotarifnoj avio-kompaniji u centralnoj i istočnoj Evropi, počne da radi oko 1.300 novih pilota, stjuardesa i stjuarda.

PCPress.rs Image

Biće održano oko 400 izbora za nove članove Wizz Air tima u više od 25 evropskih zemalja. Kandidati iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine takođe mogu učestvovati na svim raspisanim konkursima.

Međutim, izbori se neće održavati u ovim zemljama u narednih nekoliko meseci, ali svi zainteresovani mogu da se prijave na konkurs u oktobru 2017, a razgovori se obavljaju u Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj i Austriji. Kandidati iz Srbije mogu da ostave prijavu i za vreme kada bude organizovan izbor u zemlji kandidata.

Wizz Air se odlučio da poveća broj radnika zahvaljujući dolasku 21 novog aviona Airbus A320 i A321 do kraja 2018, kao i ukjlučivanjem u saobraćaj 11 potpuno novih aviona, koji su već isporučeni ove godine. Ovim će tim Wizz Air, kako je istaknuto, brojati više od 4.500 zaposlenih do kraja 2018. godine.

Pročitajte i:  Konkurs #okvirpodrške NLB Komercijalne banke otvoren još dva dana

Wizz Air planira da duplira svoju flotu na više od 160 aviona do kraja 2024. godine što će povećati šanse za zapošljavanje u toj kompaniji.

Izvor: N1

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,