BIZIT 2022

Sajam novih tehnologija u Ušće Shopping Centru

Ljubitelje najnovijih gedžeta i modernih uređaja obradovaće još jedan Sajam novih tehnologija – Tech Fair, koji će biti održan u UŠĆE Shopping Centru od 16. do 19. oktobra, u okviru UŠĆE Sezone osmeha.

Sajam novih tehnologija

Na različitim mestima u šoping centru poznati IT brendovi predstaviće najnovije u svojoj ponudi. Računari, tableti, najnoviji pametni telefoni, televizori, kamere – svako će moći da pogleda i isproba uređaj koji ga interesuje, kao i da zavrti točak sreće i učestvuje u igri znanja ili memorije. Svi koji žele moći će da naprave tematski video snimak na licu mesta, a najkreativniji od njih dobiće zanimljive poklone.

Tokom trajanja sajma, svi pratioci UŠĆE Fejsbuk stranice moći će da učestvuju i u zanimljivom foto konkursu u okviru kog je potrebno da pošalju fotografiju sa lica mesta i na taj način budu u prilici da osvoje vredne poklone.

Svi posetioci koji budu obavili kupovinu u iznosu većem od 3000 dinara osvojiće i UŠĆE kupon iznenađenja. Na kuponu se nalaze pokloni kao što su „tač skrin“ olovke, USB memorija, ramovi za slike, zatim karte za bioskop i šoping vaučeri, kao i putovanja u Istanbul i na Tajland, i skijanje u Francuskoj.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,