Samsung 8K televizori stigli na srpsko tržište

Kompanija Samsung Electronics najavila je početak zvanične prodaje novih QLED 8K i 4K modela televizora za 2020. godinu na domaćem tržištu.

PCPress.rs Image

Q950TS QLED 8K u vrhu ponude

Među novim modelima Samsung televizora posebno se ističe Q950TS QLED 8K, flegšip uređaj za 2020. godinu, koji korisnicima nudi jedinstvenu tehnologiju i nenadmašan doživljaj gledanja, kombinujući unapređeni kvalitet slike i zvuka, inovativne mogućnosti veštačke inteligencije i vrhunski, minimalistički dizajn. Odnos ekrana i kućišta na revolucionarnom Infinity Screen ekranu iznosi neverovatnih 99,1 odsto.

Posmatran iz profila, Q950TS je izuzetno tanak, svega 15mm, pa svojom pojavom predstavlja definiciju ideje o sveobuhvatnim ekranima. Uz tehnologiju Objective Tracking Sound+, zvuk se širi brže nego ikada pre, dok prati scene na ekranu, a integrisani zvučnici pružaju trodimenzionalni audio doživljaj. Osim toga, tehnologija aktivnog prilagođavanja dijaloga u stvarnom vremenu prepoznaje okolnu buku i šumove, pa automatski pojačava ton razgovora, čineći ga jasnijim.

PCPress.rs Image

 

8K modeli

Pored modela Q950TS, korisnici mogu da se odluče i za Q800T QLED 8K televizor. Oba uređaja dolaze sa Quantum Dot AI tehnologijom, koja kombinuje Samsung 8K procesor sa vodećom platformom u industriji, pod nazivom Tizen, kako bi vizuelno unapredila bilo koji sadržaj. Bez obzira na izvor sa koga se sadržaj reprodukuje ili trenutnu rezoluciju, slika može biti prikazana sa čak 33 miliona piksela.

Pročitajte i:  BEYOND GLORY: Uživajte u fudbalu na drugačiji način

PCPress.rs Image

Osim inovativnih uređaja na polju 8K tehnologije, Samsung na domaće tržište uvodi i i novu QLED 4K 2020 liniju televizora. Korisnicima će tako biti dostupna najsveobuhvatnija QLED 4K ponuda, sa modelima Q60T, Q65T, Q70T, Q75T Q80T i Q95T. QLED 4K 2020 linija dolazi sa unapređenim Smart Screen mogućnostima na bazi veštačke inteligencije poput Adaptive Picture opcije, koja analizira stepen svetlosti i sadržaj na ekranu, kako bi obezbedila savršen kvalitet slike.

Svi navedeni modeli dolaze sa novim mogućnostima za povezivanje. Multi-View je režim rada koji omogućava da se sadržaj sa mobilnog uređaja prikaže u jednom delu televizijskog ekrana, uz fleksibilnost odabira između 14 različitih opcija podeljenih ekrana. Sa druge strane, Tap View čini povezivanje pametnih telefona sa televizorom lakšim nego ikad, pa korisnici sada mogu prikazati sadržaj telefona na velikom ekranu jednostavnim fizičkim dodirom dva uređaja.

PCPress.rs Image

Cene i dostupnost

U Srbiji je Q950TS dostupan u veličinama od 65, 75 i 85 inča, a početna cena iznosi 676.499 dinara. Dostupne veličine modela Q800T su 65, 75 i 82 inča, a cena kreće od 509.799 dinara. 4K modeli Q60T, Q65T, Q70T, Q75T Q80T i Q95T dolaze u veličinama od 43 do 85 inča, a početna cena je 91.599 dinara.

Pročitajte i:  Samsung udvostručuje ulaganje u čipove u Teksasu

PCPress.rs Image

Više informacija o ponudi Samsung QLED 2020 modela televizora možete pronaći na ovoj stranici.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,