Samsung Galaxy Tab S9 FE serija za moćne performanse i još mnogo toga…

Galaxy Tab S9 FE i Tab S9 FE+ poseduju veliki ekran, IP68 izdržljivost i S Pen olovku za još šire mogućnosti za kreativnost i produktivnost.

PCPress.rs Image

Kad naiđe inspiracija, Galaxy Tab S9 FE i S9 FE+ nude suštinsku zabavu, izraženu kreativnost i nesmetanu produktivnost. Uz izbor između dva prenosiva i moćna uređaja, još veći broj korisnika može da iskusi raznovrsnost Galaxy Tab S serije. Digitalni kreatori, preduzetnici, vredni studenti, umetnici, gejmeri i drugi će pratiti svoje strasti i raditi pri unapređenoj brzini uređaja i još boljim performansama u poređenju sa prethodnim FE serijama.

Responzivno i imersivno gledanje i kreiranje su mogući kod kuće ili na poslu, i na 10,9-inčnom ekranu modela Galaxy Tab S9 FE i 12,4-inčnom ekranu modela Tab S9 FE+[i] – uz automatsku stopu osvežavanja od čak 90 Hz. Za zaštitu od jake sunčeve svetlosti je tu Vision Booster, koji poboljšava vidljivost na otvorenom prostoru tako što prilagođava boju i kontrast, naročito u tamnim delovima ekrana. Kao i najnovija Galaxy Tab S9 serija, i Tab S9 FE i Tab S9 FE+ imaju IP68 sertifikat i nude veću izdržljivost da biste bili mirni kad ste u pokretu. Pored toga, dugotrajna baterija modela Tab S9 FE+ za čak 20 sati gledanja video sadržaja uz jedno punjenje znači da vam ne treba kabl za rad i zabavu.

PCPress.rs Image

Lako je zapisivati ideje i beleške uz originalnu Galaxy S Pen olovku sa IP68 rejtingom. Kao i Galaxy Tab S9 serija, Tab S9 FE i S9 FE+ nude širok raspon kreativnih alata i aplikacija, uključujući omiljene kao što su Goodnotes, LumaFusion, Clip Studio Paint i druge. Jednostavno pravite beleške na času, skice, video materijal i drugo uz duplo veći prostor za skladištenje, kao i mogućnost proširenja na 1TB uz mikroSD karticu. Galaxy S23 FE i Galaxy Tab S9 FE serija su podržani Samsung Knox zaštitom, što znači da se lične informacije automatski čuvaju na taj način.

Pročitajte i:  Samsung na vrhu liste po prodaji telefona

 

Facebook komentari: