Samsung OMNIA 7, zabava uz život u pokretu

Samsungov prvi telefon sa platformom Windows® Phone 7 donosi korisnicima veći izbor za uživanje u različitim životnim stilovima

Samsung OMNIA 7 (I8700) Product imageSamsung Electronics najavio je lansiranje telefona Samsung OMNIA 7 (Model: GT-I8700). Dizajniran za život u pokretu, ovo je smart telefon prvi te vrste koji je Samsung lansirao sa Microsoft Windows® Phone 7 platformom širom Evrope i Azije. Samsung OMNIA 7 podržava SUPER AMOLED touch ekran od 4 inča, 1GHz aplikacionog procesora i kameru od 5 megapiksela. Telefon nudi nenadmašan doživljaj zabave direktno na mobilnom uređaju sa Xbox LIVE® opcijama i igrama, Zune® muziku i video sadržaj. OMNIA 7 biće dostupna na određenim tržištima za vreme praznika 2010.

“Samsung OMNIA 7 je naš prvi Windows Phone 7 smart telefon, tako da očekujemo da će korisnike privući vrhunsko iskustvo zabave. Uređaj predstavlja našu posvećenost cilju da korisnici budu zadovoljni izborom platformi koje odgovaraju različitim potrebama”, izjavio je JK Shin, predsednik i direktor Samsung Electronics poslovne jedinice za mobilne komunikacije. “Uzbuđeni smo što sarađujemo sa kompanijom Microsoft na ovom projektu, koji označava pravu prekretnicu”, dodao je.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 serija: siguran put do savršenog snimka

“Samsung je za Microsoft ključni partner u donošenju Windows telefona potrošačima širom sveta”, izjavio je Andy Lees, predsednik kompanije Microsoft za mobilne komunikacije. “Njihovo lansiranje telefona Samsung OMNIA 7, novog Windows Phone, označava značajan korak u predstavljanju široj javnosti nove vrste telefona koji će se istaći u odnosu na konkurenciju. Oduševljeni smo što ćemo nastaviti naše snažno partnerstvo i što krećemo na ovo putovanje sa liderom industrije smart telefona.”

Samsung OMNIA 7 (I8700) Product image-2Revolucionarni hardver

Sa Samsungovim novim i jasnim SUPER AMOLED touch ekranom od 4 inča, OMNIA 7 donosi sjajnu vidljivost, čak i napolju. Sa surround sistemom i jasnim kvalitetom zvuka, korisnici mogu da razgovaraju sa prijateljem ili da imaju konferencijski poziv kao da se nalaze u istoj prostoriji. Dobar izgled telefona OMNIA 7 i metalik maska čine ga stilskim uređajem za svako okruženje, a minimalistički dizajn i jasna definicija primamiće korisnike koji ne žele kompromis stila na račun tehnologije.

Vrhunska zabava

Sa telefonom Samsung OMNIA 7, korisnici mogu direktno sa mobilnog uređaja da pristupe opcijama Xbox LIVE® i Zune® za vrhunsko iskustvo zabave. Gejmeri će uživati u raznovrsnom izboru naslova Xbox LIVE dok će ljubitelji multimedijalnog sadržaja moći da pristupe video i muzičkim materijalima kroz Zune. OMNIA 7 omogućuje korisnicima da automatski sinhronizuju sadržaj sa svog računara pomoću Wi-Fi, tako da mogu da uživaju u muzici i video sadržaju na bilo kom mestu.

Pročitajte i:  Galaxy Z Fold 6 će možda imati redizajnirane kamere

Život u pokretu

Samsung OMNIA 7 nudi novu vrstu iskustva koje omogućuje korisnicima da održavaju ritam svog stila života. Korisnicima će se dopasti intuitivan, dinamički korisnički interfejs Windows Phone 7 dok će Windows Phone Hub pomoći u organizovanju informacija i pojednostavljivanju zadataka. Prilagodljive Start Screen opcije telefona omogućavaju prikazivanje ažuriranih podataka preko interneta, vesti, sastanaka ili društvenih medija i status se prikazuje direktno na ekranu.

Poboljšano deljenje medijskog sadržaja je još jedna karakteristika života u pokretu. Na telefonu OMNIA 7, korisnici će imati pristup proširenom katalogu društvenih mreža i sajtovoma za deljenje fotografija, tako da će jednim dodirom moći da pošalju prijateljima slike i media fajlove. Uređaj čak uključuje i LED fleš kameru od 5 megapiksela, tako da možete da snimite, kreirate i podelite svoj život u pokretu.

Mreža

 HSUPA 5.76Mbps /HSDPA 7.2 Mbps (900 / 1900 / 2100 MHz)

 EDGE/GPRS (850 / 900 / 1800 / 1900 MHz)

Displej

 4.0” SUPER AMOLED, WVGA (800 x 480)

OS

 Windows® Phone OS 7

Procesor

 Qualcomm QSD8250 1GHz

Kamera

 5-megapixel kamera sa Auto fokusom

Video

 HD Video Recording (720p) @ 25 fps

 H.264, H.263, MPEG4, WMV

Audio

 MP3 / AAC / AAC+ / eAAC+ / WMA / AMR-NB / AMR-WB / MIDI

 FM Radio with RDS

Korisne karakteristke

Metro UI, A-GPS, Bing Map, Bing Search

Povezivost

 BlueTooth® 2.1, USB 2.0, WiFi 802.11b/g/n  

Memorija

 8GB or 16GB

Baterija

 Standard: Li-ion, 1,500 mAh

 Vreme razgovora : 2G / 520Min, 3G / 370Min

 Standby : 2G / 390hrs, 3G / 330hrs

Dimenzije

 122,4 x 64,2 x 10,99 mm

Težina

 138 g

Pročitajte i:  Samsung se udružio sa surferskom, skejtbord i brejkdens ligom kako bi dao podršku njihovim sportskim zajednicama na putu za Pariz 2024.

Samsung

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,