ERP 2024

Samsung otkriva detalje novog Galaxy telefona

Slike Samsungovog nadolazećeg S11 telefona zbog kojih aktuelni S10 i Note10 izgledaju zastarelo, uveliko kruže internetom. 

Samsung Galaxy S11 design leak

Na fotografijama koje je objavio BGR, a koje se mogu videti na internetu, Samsung je podneo zahtev za patent koji otkriva telefon sa ekranom u potpunosti od ivice do ivice telefona, i trostrukom prednjom kamerom. Međutim, gledajući najsvežije modele dostupne na tržištu koji su išli ka smanjenju broja kamera, postavlja se pitanje: “Šta ih je navelo da promene odluku?”Samsung patent new galaxy

Samsung Infinity Displays

Dobro upućeni izvori navode da postoje dve mogućnosti. Prva je da će južnokorejski gigant sa sledećim modelom S serije izbaciti ekran ispod kojeg će biti kamere što se čini kao manje verovatna opcija za narednu godinu. Jedini od koga smo videli da je napravio i objavio neki napredak na tom polju bio je kineski Xiaomi. Druga opcija je da se prostor sa jedne na tri kamere širi zbog dodatne tehnologije za prepoznavanje lica. Ta mogućnost čini se da je i verovatnija.

Na polju bezbednosti, Apple, Google i OnePlus ove godine postavljaju nove standarde koje će Samsung morati da prati, želi li da ostane u igri .

Pročitajte i:  Google mape dobijaju novi izgled i tri nove funkcije

Apple iPhone 3D eye scan

Izvor: BGR

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,