Top50 2023

Samsung: Posvećenost ekološkoj tehnologiji ključna je za potrošače

Samsung-ifa-2009 Kompanija Samsung najavljuje “Digitalni humanizam” promovišući toplinu i lično iskustvo kroz potrošačke proizvode. Nova inicijativa fokusirana je na proizvode sa “ljudskim dodirom”

Kompanija Samsung Electronics pokrenula je veliku kampanju kako bi podigla svest o emocionalnom doživljaju i „ljudskom dodiru” svojih digitalnih proizvoda, izjavio je danas na sajmu IFA, Yoon Boo-keun, predsednik sektora Visual Display u kompaniji Samsung.

Predsednik Yoon je dodao da kompanija Samsung svoju posvećenost podiže na viši nivo u cilju kreiranja proizvoda koji omogućavaju razmenu ličnog iskustva i izražavanja ličnog stila pod sloganom “Digitalni humanizam”. Reč je o jedinstvenom programu koji pridaje veći emocionalni značaj digitalnim medijima.

Digitalna tehnologija je veoma efikasna i pogodna, ali nedovoljno prenosi ljudsku toplinu i emocije. Da bi potrošači voleli digitalne proizvode, oni moraju da budu napravljeni tako da inspirišu ljudsko srce”, rekao je predsednik Yoon reporterima na konferenciji za štampu kompanije Samsung održane u okviru sajma IFA.

Gospodin Yoon je naglasio pet osnovnih elemenata kampanje „Digitalni humanizam”:

  1. Suština: Ključne vrednosti proizvoda biće ojačane kako bi bile na najvišem nivou naših očekivanja
  2. Angažman: Proizvodi će biti umreženi kako bi potrošači mogli svakodnevno da razmenjuju sadržaje, poruke i iskustva sa drugima
  3. Izražavanje: Potrošači će imati veliki izbor boja i dizajna kako bi bolje bila odražena njihova ličnost i životna sredina oko njih
  4. Iskustvo: Prozvodi će naglašavati intuitivni interfejs i jednostavnost upotrebe
  5. Ekologija: Prozvodi će odražavati rast ekološke svesti potrošača, dajući prednost ekološkim materijalima i uštedi energije
Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 Ultra – Savršen spoj dizajna i snage

Gospodin Yoon je naveo da je kompanija Samsung, vodeći proizvođač novih LED televizora, upravo posvećena zaštiti životne sredine. Novi LED televizori smanjuju potrošnju električne energije do 40 odsto u odnosu na tradicionalne LCD modele ravnih ekrana.

„Kad bi bilo moguće da svaki televizor na svetu koristi LED tehnologiju, mogli bismo da spasimo 13 miliona kilovata električne energije, što je dovoljno za snabdevanje 39 miliona domaćinstava u Nemačkoj”, izjavio je gospodin Yoon.

Na početku leta, Samsung je najavio veliki ekološki program pod nazivom „Ekološki menadžment 2013”, koji u proizvodnim postrojenjima kompanije Samsung obavezuje na do 50 odsto smanjenja štetnih gasova, i propagira i druge brojne ekološke inicijative.

Gospodin Yoon je rekao da se posvećenost kompanije Samsung u zaštiti životne sredine ogleda u njenom osnovnom cilju emotivnom i ličnom povezivanju sa potrošačima.

„Koliko bi divno bilo kad bismo mogli doživeti toplinu i emocije kroz naše digitalne proizvode”, dodao je gospodin Yoon prilikom obraćanja publici na sajmu IFA.” Ovo je „digitalni humanizam” – i to je ono čemu Samsung teži.”

Pročitajte i:  Indija izdala bezbednosna upozorenja za korisnike iPhone i drugih Apple proizvoda

MMD CEE

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,