Samsung predstavio Food ShowCase frižider

Na sajmu IFA u Berlinu, Samsung je najavio svoj Food ShowCase frižider sa vertikalnom podelom (side-by-side). Dizajn ovog frižidera omogućava inteligentno razdvajanje zona u rashladnom delu frižidera – ShowCase komora za trenutan pristup često upotrebljavanim  namirnicama i InnerCase komora za dugotrajno čuvanje potrebnih sastojaka.

Photo: PC Press
Photo: PC Press

Zahvaljujući ShowCase komori – koja je četiri puta veća od uobičajenog kućnog bara – korisnici će sada moći da čuvaju hranu, grickalice i pića koja će im biti  lako dostupna, a  InnerCase komora je namenjena za veće i sveže sastojke, za duže periode čuvanja.

“Primetili smo, kada je reč o frižiderima, da među potrošačima raste tražnja za brzim pristupom namirnicama, bez previše utrošenog vremena u traženju dok su vrata frižidera otvorena” izjavio je BK Jun, predsednik i generalni direktor Divizije elektronskih uređaja široke potrošnje kompanije Samsung Electronics.

“Samsung Food ShowCase frižider donosi savršeno rešenje za svakog člana porodice, spajajući istraživanja zasnovana na načinu života potrošača, inženjersko projektovanje i inovativni dizajn.”

Samsungov digitalni invertni kompresor poboljšava energetsku efikasnost i učinak hlađenja, na taj način što automatski bira brzinu (u RPM), između pet opcija, u zavisnosti od zahteva za hlađenjem. Bez obzira da li je reč o čestom otvaranju vrata, tanjiru sa vrućom hranom ili promenama u spoljašnjoj temperaturi, kompresor brzo reaguje i obezbeđuje dovod hladnog vazduha, ili ga usporava da bi smanjio nepotrebno trošenje električne energije. Uz to, kompresor noću radi u režimu rada koji proizvodi manje buke.

Pročitajte i:  Samsung počinje masovnu proizvodnju OLED ekrana za laptope

 

Facebook komentari:

Tagovi: ,