Data centri 2024

Samsung prodao milion Galaxy Fold telefona

Direktor Samsung Electronic-a Young Sohn otkrio je da je kompanija prodala milion savitljivih Galaxy Fold uređaja. Procena je od oktobra, kada je već bilo prodato negde oko 500.000 jedinica.

PCPress.rs Image

“Mislim da je ovo sada trenutak kada mogu da kažem da prodajemo milion ovih uređaja”, rekao je Sohn. “Postoji milion korisnika koji žele da koriste ovaj uređaj od 2.000 dolara.”

Samsung je velike napore kako bi ovaj uređaj što pre ugledao svetlost dana i pronašao put do svojih korisnika i dobili su dosta povratnih informacija kada je u pitanju Galaxy Fold. Ovaj savitljivi telefon prvo je najavljen na MWC-u 2019, gde je bio među malobrojnim savitljivim uređajima. Lansiran je nekoliko meseci kasnije u aprilu, gde su oni koji su ga testirali vrlo brzo uočili više problema, uključujući i ekran koji puca. Kompanija je povukla proizvod i kasnije u septembru ga ponovo izbacila na tržište. Novi uređaj je bio ojačan i izdržljiviji, iako je i dalje imao problema sa ekranom. I pored toga, iz ove južnokorejske kompanije prilično su optimistični.

Neki izveštaji govore da Samsung ima u planui da u 2020. godini proda 6 miliona savitljivih telefona tako da možemo da pretpostavimo da ćemo videti i nove modele.

Izvor: techcrunch

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,