Samsung Unpacked zakazan za prvi februar

Samsung je najavio da će se njegov prvi Galaxy Unpacked događaj u 2023. održati 1. februara. I za razliku od prošlogodišnjih događaja, kompanija je zadovoljna ličnom prezentacijom. Naravno, možete da gledate prenos uživo na Samsung-ovom web sajtu.

Samsung Unpacked zakazan za prvi februar

Samsung najverovatnije odbacuje Exynos čipove

Samsung nije rekao šta da očekuje, ali ne tako suptilno zadirkuje lansiranje novog Galaxy S23 uređaja. Amerikanci mogu da rezervišu buduće Galaxy uređaje 1. februara. Oni koji se prijave za rezervni sistem do tog dana dobiće 50 dolara u Samsung kreditu ako unapred poruče jedan uređaj, ili 100 dolara ako ugrabe dva.

Procurele informacije sugerišu da će Samsung odbaciti Exynos čipove koje često koristi na nekim tržištima u korist Snapdragon 8 Gen 2. S23 Ultra bi takođe mogao da ima glavnu kameru od 200 megapiksela umesto senzora od 108MP iz prošlogodišnjeg modela, dok bi obični Modeli S23 i S23+ mogu imati kamere od 50MP. Iako se dizajn možda neće mnogo promeniti, mogli biste da vidite poboljšane selfie kamere i verovatno ravan ekran kao na Ultra varijanti.

Pročitajte i:  Samsung planira da u 2026. godini pređe na 1.4 nm proces proizvodnje čipova

Izvor: Engadget

Facebook komentari: