Računari i Galaksija

SAP najavio World Tour 2010

PCPress.rs ImagePredstavnici kompanije SAP najavili su održavanje konferencije World Tour 2010 u Beogradu Ovom prilikom prisutni su se upoznali sa temama koje će biti predstavljene na ovogodišnjem World Touru sa akcentom na ekonomsku situaciji u Srbiji i regionu i projekcijom budućih trendova i osvrtom na uticaj IT trendova na moderan biznis. Na šestom World Touru korisnicima u Srbiji će premijerno biti prikazano rešenje SAP CRM 7.0.

Konferencija pod sloganom See your way clear biće održana 2. juna u Pozorištu na Terazijama i posvećena je strategiji koju kompanije treba da primenjuju u nestabilnim ekonomskim uslovima da bi uspele da odgovore na sve zahteve i izazove koji se pred njih stavljaju i na koje u svom poslovanju nailaze. Neophodno je da kompanije promene način na koji posmatraju svoje poslovanje, razmišljanje i delovanje sa jasnim ciljem šta žele. Kompanija SAP će kroz portfolio usluga i rešenja, kao i bogata iskustva korisnika pokazati novi, jasniji način poslovanja u kompanijama.

“Godina iza nas je bila izuzetno teška i puna izazova za poslovanje. Zbog toga smo se odlučili da na ovom World Touru našim korisnicima pružimo priliku da od vodećih domaćih i svetskih stručnjaka, kakvi su prof. Dr Đuričin, predsednik Saveza ekonomista Srbije i predsednik kompanije Deloitte ili Les Hajman, SAP ambasador saznaju ekskluzivne informacije o strategijama koje su najuspešnije svetske kompanije primenile u uslovima svetske ekonomske krize, o ekonomskoj situaciji u Srbiji i regionu, budućim trendovima, uticaju IT na moderan biznis, a od predstavnika kompanija naših korisnika, kao što su Hemofarm, SBB, Delta Holding saznaće njihova iskustva u korišćenju SAP rešenja i pokazati kako su unapredili svoje poslovanje zahvaljujući SAP-u”, izjavio je Vladimir Popović, generalni direktor SAP-a.

Pročitajte i:  SBB: Novi EON Video klub transformiše iskustvo gledanja sadržaja i donosi nove premijere!

SAP World Tour je najveći godišnji događaj za korisnike koji kompanija SAP organizuje. Odvija se u čak 90 gradova širom sveta. Događaj tradicionalno počinje u martu mesecu u Nemačkoj i onda se od zemlje do zemlje odvija do novembra. Ovo će biti šesti SAP World Tour u Srbiji na kome će učestvovati preko 350 najviših rukovodilaca najvećih i najuspešnijih srpskih preduzeća, predstavnika javnog sektora i medija.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,