BIZIT plus

SAP: Zašto se bez inteligentnog ERP rešenja jednostavno više ne može

U uslovima poslovnog okruženja koje napreduje brzim tempom, razlika između kompanija koje su povezale svoja preduzeća s planiranjem resursa (Enterprise Resource  Planning ili ERP skraćeno) najnovije generacije i onih koje to nisu učinile, postaje sve veća.

PCPress.rs Image

U današnjem, sve kompleksnijem poslovnom pejzažu koji se razvija ogromnom brzinom, savladavanje neizvesnosti postaje nova konkurentska prednost, a agilnost i sposobnost predviđanja postaju buduća valuta uspeha. Kompanije moraju biti korak dalje od konkurencije zahvaljujući inovacijama, omogućavanjem izuzetnog iskustva za potrošače i postizanjem najboljih i krajnjih rezultata koji se sviđaju podjednako i investitorima i članovima odbora.

Prebacivanje na najmoderniji softver: brza linija do kompanija svih oblika, veličina i sektorskih ukusa

Za mnoge elitne kompanije i poslovne lidere koji teže da postignu najveće uspehe, inteligentno rešenje ERP već je postalo jedini logičan izbor. Impresivnih 86 odsto najinovativnijih kompanija na svetu, 75 odsto najodrživijih biznisa na svetu i 52 odsto Fortune 500 sada su već postigli veliki napredak u svom korišćenju SAP S/4HANA. Ova slika postaje još izraženija na evropskom bojištu poslovnih operacija, gde 98 odsto Euro Stoxx‑a, top‑50 visokokvalitetnih kompanija i lidera u sektorima u Evrozoni sa blue‑chip akcijama, koristi ovaj softver. Od 2020. godine, najmanje jedno rešenje SAP S/4HANA ERP zaživi svakog poslovnog sata.

Pročitajte i:  ASBIS i AMD obeležavaju 20 godina partnerstva

PCPress.rs Image

Pomoću SAP S/4HANA, kompanije dobijaju uvid u profitabilnost, lanac snabdevanja, proizvode i usluge, gledanjem unapred za svoje potrošače. Ovo rešenje automatizuje zadatke u pogledu intenzivnog planiranja resursa, utvrđuje rizike i uvodi kontrolni monitoring da bi se pomoglo poslovanju da postupa u skladu s regulatornim okruženjem koje se sve više menja. Kombinovanjem transakcija i analitike u poslovnom svetu, SAP S/4HANA omogućava donošenje odluka baziranih na činjenicama i predviđanju.

Ovaj skok ka sticanju znanja i pribavljanju informacija nikada nije bio tako lak i bez napora, zahvaljujući RISE with SAP, najnovijoj usluzi transformacije poslovanja koja odgovara potrebi za jednostavnim, fleksibilnim putem koji odgovara svima i koji prati i pomaže u stopu na tom putu. Ova samostilizovana „konsijerž usluga“ inteligentnom preduzeću uspela je da pronađe nove puteve povezivanjem i grupisanjem neophodnih alatki, smernica i sistema podrške potrebnih svakoj kompaniji, bez obzira na njenu polaznu tačku, da bi se razvijala.

PCPress.rs Image

Napredovanje brže nego ikad: uvođenje moderne, agilne digitalne platforme

U skladu sa SAP‑ovim odrednicama uspešnosti:

  • kompanije, gde finansijski sistemi obezbeđuju uvid u istorijat i gledanje unapred kada su u pitanju finansijski i operativni rezultati, mogu dostići 76 odsto veću operativnu maržu;
  • kada jedna finansijska organizacija može da ažurira predviđanja i vrši simulacije, troškovi budžetiranja i prognoziranja manji su za 36 odsto;
  • 26 odsto manje dana za zatvaranje godišnjih knjiga u integrisanom sistemu glavne knjige tako da nije potrebno bilo kakvo sravnjivanje podataka u glavnu knjigu;
  • 10 odsto veća tačnost prognoziranja pomoću onlajn, ad hoc analize i izveštavanja u ključnim oblastima, kao što su potrošači, regioni i odseci, kao i sposobnost probijanja do željenog nivoa podataka;
  • 44 odsto manji troškovi revizije kao procenat prihoda u kompanijama koje unapređuju i automatizuju procese usklađivanja.
Pročitajte i:  GoPro: Pojednostavite upravljanje ljudskim resursima najefikasnijim rešenjima

Intelligent Finance – serija vebinara za poslovnu otpornost

Pritisak na finansijske direktore je veći nego ikad otkako organizacije manevrišu kroz nepredvidljive poslovne okolnosti bez presedana.

PCPress.rs Image

Iz tog razloga, SAP će organizovati seriju vebinara SAP Intelligent Finance, između 22. aprila i 16. juna 2021. godine, za pružanje ključnih informacija o svojoj jedinstvenoj ponudi sa RISE with SAP i o tome kako jaka platforma SAP S/4HANA omogućava finansijskim direktorima da dostignu merljivu vrednost u poslovanju s jakim uticajem, da pokreću inovacije i posluju u realnom vremenu.

PCPress.rs Image

Na vebinarima će se okupiti regionalni eksperti SAP‑a za Srednju i Istočnu Evropu (SAP CEE), partneri i potrošači koji će podeliti jedni s drugima znanje i iskustva u pogledu koristi u poslovanju zahvaljujući SAP‑ovim rešenjima.

Korisna adresa: SAP.com

Facebook komentari: