Sasmung predstavio još dva modela Smart monitora

Samsung-ova Smart Monitor serija dobila je dva nova člana. Ova linija displeja zasnovana na Tizen OS-u sada je bogatija za 24-inčni 1080p M5 model i 43-inčni 4K M7 model.

smart monitor

Specifičnost ovih monitora je što su dizajnirani i za rad i za zabavu. Oni imaju ugrađene zvučnike i funkcionalnost pametnog TV-a koju pokreće Samsung-ova Tizen platforma. To znači da na njemu može da se gleda TV program, ali i da se pokreću aplikacije kao što je Netflix ili neki drugi streaming servis. Uz monitore se dobija i daljinski upravljač koji radi sa Alexa, Google Assistant-om i Bixby-jem, a pdodržan je i Dex, Samsung-ovo desktop okruženje za rad sa Galaxy telefonima.

Sada linija Samsung Smart monitora ima ukupno pet članova. M5 serija sada nudi modele dijagonale 24 i 27 i 32 inča u 1080p rezoluciji, dok M7 serija nudi dijagonale od 32 i 43 inča, sa rezolucijom od 4K. Za sada nisu poznate cene novih modela, ali ako znamo da M7 od 32 inča košta 400 dolara, a M5 od 27 inča 300 dolara, možemo da očekujemo da će model od 43 inča biti nešto skuplji, a model od 24 inča nešto jeftiniji od njih.

Pročitajte i:  Samsung proširuje program za „samopopravku“

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,